Japan vs Spanien – Speltips VM 2022

Spanien vs Japan Gavi speltips Vm 2022Spanien såg ut att vara klara för åttondelsfinal men tack vare ett sent insläppt mål är de nu helt plötsligt i behov av poäng i den rafflande avslutningen i Grupp E. Visst kan de fortsatt ta sig vidare om de förlorar mot Japan men då är laget beroende av att Tyskland inte vinner stort mot Costa Rica. Men Spanien är klara favoriter att vinna mot Japan och allt annat vore en rejäl överraskning. Spanien har varit bra i detta VM och allt talar för att de vinner mot Japan också.

Datum: 1 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: V Gomes (Sydafrika)

Hämta en betting bonus hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Japan schabblade bort slutspelet

Efter att Japan vunnit mot Tyskland trodde många att de skulle slå Costa Rica och göra sig klara för åttondelsfinal. Men istället föll laget mot Costa Rica och därför är de nu i behov av att ta poäng, helst vinna, mot Spanien. Det kan bli tufft även om man inte lär ställas mot ett helt ordinarie Spanien.

Spanien är i praktiken klara

Visst, skulle Spanien förlora och Tyskland vinner med sju bollar mot Costa Rica är laget utslaget. Men det känns osannolikt så oddsen hos svensk betting pekar helt klart på att Spanien når slutspelet. Ett oavgjort resultat räcker för gruppseger så räkna med att Spanien vilar och roterar en hel del. Bland annat ska Busquets vila vilket står klart.

Spanien tar hem segern

Även om Japan inte är enkla att slå finns det inget som tyder på att Spanien skulle riskera gruppsegern. Förlorar de mot Japan kommer de som bäst sluta tvåa i gruppen. Även om tränare Luis Enrique roterar tror vi Spanien vinner och spelar därför Spanien som segrare till oddset 1,36 hos Mr Green.

Vårt speltips: Spanien vinner över Japan till oddset 1,36 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en betting bonus hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller