Japan vs Sverige – Speltips Kvartsfinal Fotbolls-VM 2023

Japan SverigeI Auckland kommer två av turneringens toppnationer att slåss om en plats i semifinalen. Sverige tog sig vidare efter stor dramatik. Det krävdes straffläggning mot USA där jänkarna hade två matchbollar men missade bägge gånger. Efter Lina Hurtigs sista straff, som med nöd och näppe tog sig över mållinjen, är Sverige klara för kvartsfinal. Där väntar en tuff match och tittar vi på oddsen hos svensk betting är Japan favoriter.

Datum: 11 augusti 2023
Avspark: 09:30
Arena: Eden Park (Auckland)

Bästa oddset för matchen hittar du hos Bethard.

Japan är formstarka och svårstoppade

Efter att ha gått vidare till kvartsfinalen med en imponerande 3-1 seger över Norge visar Japan varför de är ett av de farligaste lagen i turneringen. Med 14 mål hittills slår de sitt tidigare rekord från 2011 då de också gick hela vägen och lyfte trofén. En notering som borde göra det svenska laget lite nervösa är att Japan besegrade Sverige med 3-1 i semifinalen den upplagan.

Sverige ger inte upp

Trots att Japan kommer in i denna match med momentum är det klokt att inte räkna bort Sverige. Efter att ha toppat gruppen och slagit ut de dubbla regerande mästarna USA har Blågult visat att de är här för att stanna. Lina Hurtig, som säkrade den avgörande straffen mot USA, kommer att vara en spelare att hålla ett öga på.

Vem når semifinal

Japans Hinata Miyazawa leder Golden Boot-racet och Sverige måste hålla henne i schack om de vill gå vidare. I Sverige har vi dock vår egen stjärna i Fridolina Rolfö,vars prestationer under turneringen kan visa sig vara avgörande. Med nio vinster på deras senaste elva VM-matcher kan Sverige må Sverige vara underdogs men vad som helst kan hända. Vi spelar med hjärtat och bettar på Sverige som segrare till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Sverige vinner till oddset 3,30 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Betta på matchen hos Bethard