Jeunesse Esch vs St Patricks – Europe League

Hemmalaget Jeunesse Esch

Jeunesse Esch vs St PatricksJeunesse Esch har inte riktigt kommit igång i sitt liga spel då man précis har start upp den säsongen. Detta gör att man kan förvänta sig att man inte helt är samspelta ännu och kan få det svårt att svara upp mot fansens förväntningar.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har förlorat 5 matcher av 6 möjliga i sina europaspel. Man har vunnit mot det finländska laget TPS med 2-0 under 2013 år runda. Men några nya spelare i laget som ännu inte kommit in i lagets spel känns det utmanande i dagens match.

Bortalaget St Patricks

Man vann förra helgens match i Dublin efter ett tidigt mål av Chris Fagan vilket har gjort att man tar med sig det resultatet i andra rundan. Dock så spelar St Patricks inte sitt bästa spel just nu man är lite ur form helt enkelt. Då man har förlorat 3 matcher i rad och bara gjort 1 mål så förstår man att dom får kämpa för att ta sina poäng.

Så här tänker vi

De flesta tror på en enkel seger för St Patricks men med tanke på hur jämn den förra matchen var och att St Patricks just nu inte är i form så spelar vi Jeunesse Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.72 hos LeoVegas

Vi spelar: 1X för Jeunesse Esch hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar