Jeunesse Esch vs St Patricks – Europe League

Hemmalaget Jeunesse Esch

Jeunesse Esch vs St PatricksJeunesse Esch har inte riktigt kommit igång i sitt liga spel då man précis har start upp den säsongen. Detta gör att man kan förvänta sig att man inte helt är samspelta ännu och kan få det svårt att svara upp mot fansens förväntningar.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har förlorat 5 matcher av 6 möjliga i sina europaspel. Man har vunnit mot det finländska laget TPS med 2-0 under 2013 år runda. Men några nya spelare i laget som ännu inte kommit in i lagets spel känns det utmanande i dagens match.

Bortalaget St Patricks

Man vann förra helgens match i Dublin efter ett tidigt mål av Chris Fagan vilket har gjort att man tar med sig det resultatet i andra rundan. Dock så spelar St Patricks inte sitt bästa spel just nu man är lite ur form helt enkelt. Då man har förlorat 3 matcher i rad och bara gjort 1 mål så förstår man att dom får kämpa för att ta sina poäng.

Så här tänker vi

De flesta tror på en enkel seger för St Patricks men med tanke på hur jämn den förra matchen var och att St Patricks just nu inte är i form så spelar vi Jeunesse Esch Vinst eller Oavgjort till oddset 1.72 hos LeoVegas

Vi spelar: 1X för Jeunesse Esch hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com