Jönköping Södra vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Jönköping Södra

Jönköping Södra vs DjurgårdenJönköping Södra har gjort det rätt så bra i år med tanke på spelarbudget inför säsongen.  Man har rykt ifrån lite jämfört med bottenlagen Gefle och Falkenberg och man ligger på 13de plats i tabellen med Hammarby närmast bakom på 14 poäng sedan är det ett hopp ner till näst sista platsen på 8 poäng.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den senaste matchen som spelades i Östersund förlorade man matchen med 1-0 men trots att man sällan vinner matcher så förlorar man heller inte många. Detta var lagets blott 3de förlust match den här säsongen på 13 matcher. Det är starkt gjort av Jönköping Södra och man spelar bra utifrån de förrutsättningar man har i laget.

Bortalaget Djurgården

Till skillnad från Jönköping så förvänta sig nog inte Djurgården att stå inför hotet av nedflyttning redan nu. Man har spelat bedrövligt och inte alls fått till resultaten eller spelet. Ett stort problem för laget är deras ojämnhet för när man har vunnit en match så förlorar man två på raken.

Nu är det så illa att man redan nu har förlorat fler matcher än vad man gjorde under hela förra säsongen. Det är dags att man tar tag i sakerna och det fort annars väntar en orolig avslutning på årets liga.

Så här tänker vi

Trots att Djurgården normalt sett ska vinna den här matchen är man ur form och Jönköping Södra förlorar väldigt sällan en match så spelar vi Jönköping Vinst och Oavgjort till oddset 1.70 hos betsson

Vi spelar: 1X hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar