Jönköping Södra vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Jönköping Södra

Jönköping Södra vs DjurgårdenJönköping Södra har gjort det rätt så bra i år med tanke på spelarbudget inför säsongen.  Man har rykt ifrån lite jämfört med bottenlagen Gefle och Falkenberg och man ligger på 13de plats i tabellen med Hammarby närmast bakom på 14 poäng sedan är det ett hopp ner till näst sista platsen på 8 poäng.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den senaste matchen som spelades i Östersund förlorade man matchen med 1-0 men trots att man sällan vinner matcher så förlorar man heller inte många. Detta var lagets blott 3de förlust match den här säsongen på 13 matcher. Det är starkt gjort av Jönköping Södra och man spelar bra utifrån de förrutsättningar man har i laget.

Bortalaget Djurgården

Till skillnad från Jönköping så förvänta sig nog inte Djurgården att stå inför hotet av nedflyttning redan nu. Man har spelat bedrövligt och inte alls fått till resultaten eller spelet. Ett stort problem för laget är deras ojämnhet för när man har vunnit en match så förlorar man två på raken.

Nu är det så illa att man redan nu har förlorat fler matcher än vad man gjorde under hela förra säsongen. Det är dags att man tar tag i sakerna och det fort annars väntar en orolig avslutning på årets liga.

Så här tänker vi

Trots att Djurgården normalt sett ska vinna den här matchen är man ur form och Jönköping Södra förlorar väldigt sällan en match så spelar vi Jönköping Vinst och Oavgjort till oddset 1.70 hos betsson

Vi spelar: 1X hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com