Jönköping Södra vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Hemmalaget Jönköping Södra

Det här kan bli en ganska tight match med två lag som behöver poäng. Jönköping Södra har bra statistik på sin hemmaplan och de gör i snitt 1.40 mål och 1.60 poäng per hemmamatch. Dessa snitt är över medel i Allsvenskan vilket klargör att dem känner sig ganska trygga i Jönköping. Hemma har de bara förlorat en match av åtta och det var mot ligaledarna Malmö FF så den förlusten är kanske ursäktad.

Idag måste dock laget fokusera hårt på både sitt mittfältsspel och på sina anfall så att dem för den utdelning som dem söker.

Bortalaget IFK  Göteborg

IFK  Göteborg som drömde stort, om segrar och spel i Europa. Nu har korthuset rasat och de har blivit ett bottenlag tillsammans med nykomlingar. Vad hände? Fjärdeplatsen i fjol lovade så mycket mer men nu har dem bara två vinster från de senaste nio spelade. IFK  Göteborg förlorar dessvärre hälften av sina borta matcher för tillfället och nu har vi nått ungefär halvvägs in i säsongen. Nu kommer de inte att kunna nå spel i Europa så det oket har i alla fall släppt, kvar finns bara äran att försvara. Återstår att se om det räcker för att vända den negativa trend som IFK  Göteborg har på bortaplan.

Så här tänker vi

Två lag i de nedre regionerna av tabellen men också ett starkt hemmalag. IFK  Göteborg kan inte fortsätta förlusttrenden på bortaplan utan måste försöka få till oavgjorda matcher och det spelar vi på genom Oavgjort till oddset 2.80 hos Redbet.

Vårt speltips: Oavgjort till hos Redbet

Lämna en kommentar