Juventus vs AC Milan – Serie A

Hemmalaget Juventus

Detta kan vara årets match i Serie A mellan Juventus och AC Milan. Italiens två största lag gör inte att mötet blir mindre intressant direkt. I det förra mötet mellan lagen vann AC Milan med 1-0. I den här matchen måste Juventus spela mycket smartare och med en bättre defensiv än i det första mötet lagen emellan.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Matcherna mellan de här båda lagen brukar inte sluta lyckligt för Juventus och vill man ändra på det idag så bör man behålla bollen inom laget och spela ett säkrare spel.

Bortalaget AC Milan

Milans vinst över Juventus i det förra mötet visade på hur talangfullt det här unga laget är. En frisk start på den matchen blev till en riktig härlig kamp och som slutade med vinst för AC Milan mot det bästa laget i Serie A.

Så i dagens match behöver de egentligen bara kopiera sitt framgångsrika spel från det första mötet så bör segern kunna bärgas.

Så här tänker vi

Vi tror mest på AC Milan men det är en jämn kamp och vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com