Juventus vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Juventus

Juventus och Barcelona möttes i april när de spelade kvartsfinal mot varandra i samma turnering som dagens. Då var det Juventus som var bäst och det grundlades genom deras superstabila försvarsspel. Det blev totalt 3-0 för Juventus till slut mellan lagen i den kvartsfinalserien.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Juventus förlorade den här säsongens möte på Nou Camp med 3-0 och det gör att försvarsspelet hos Juventus ser skakigare ut i år. De ligger också på en andraplats i gruppen med tre poäng upp till Barcelona. För Juventus del är detta en helt avgörande match om direktplats till vidarespel i Champions League.

Bortalaget FC Barcelona

Barcelona ser ut att dra ifrån i den inhemska ligan La Liga. Real Madrid har fått ta emot en hel del oväntade förluster och det gör att lag som Barcelona kan utöka sin ledning i ligan. Men även Barcelona tappade poäng i förra matchen i Champions Legue då de bara mäktade med ett oavgjort resultat mot Olympiakos.

Även om Barcelona ofta vinner sina matcher så kan det slinka in ett eller två mål i baken på dem. Det är säkert något man har pratat om i gruppen men inget vi ännu kan se resultatet av.

Så här tänker vi

Två anfallsmässigt starka lag som kommer ta anfalla med styrka och finess. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.80 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar