Juventus vs FC Barcelona – Vänskapsmatch

Hemmalaget Juventus

Juventus som hade siktet inställt på att vinna Champions League den gångna säsongen och en hel del indikerade också på att dem hade något stort på gång. Klubblegenden och världsstjärnan Luigi Buffon ville gärna ha den sista titel som han saknar i sin troféhylla. I finalen mötte de Real Madrid som ville bli det första laget att vinna två gånger på rad och som lyckades slå Juventus och bli rekordhållare.

Spela hos Nordicbet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det skulle alltså inte bli någon Champions League titel för Turinlaget. De hade fram till finalspelet bara släppt in tre mål i hela turneringen men mot Real Madrid, giganterna från Spanien, tvingades de se hela fyra bollar trilla in i målet.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har legat lågt under transferfönstret och det är nog högerbacken Nelson Semedo som är deras stora värvning så här långt. Men i den här matchen stannar han hemma tillsammans med målvakten Marc-Andre ter Stegen efter matcherna under Confederations Cup. Några nya spelare är dock med och det är Gerard Deulofeu och Marlon även om ingen tror att de kommer att vara med i A-truppen nästa säsong. Lagets samtliga tre anfallsstjärnor är med och de kommer alla få speltid. FC Barcelona ändrar inte på sin speltaktik utan kommer att överösa Luigi Buffon med bollar.

Så här tänker vi

Trots stjärnorna i FC Barcelona tror vi att Juventus är taggade på att spela sitt bästa och att sätta sig i respekt och vi väljer att spela Juventus vinst och oavgjort insatsen tillbaka till oddset 2.10 hos Nordicbet

Vårt speltips: Juventus vinst och oavgjort insatsen tillbaka hos Nordicbet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com