Juventus vs Inter – Speltips Serie A

Det väntar ett minst sagt intressant möte när Derby d’Italia ska avgöras för tredje gången denna säsong. Det är två formstarka lag som ställs mot varandra och ska det finnas något hopp om ligatitel för lagen behövs en seger. Därför är det ett extra intressant möte som vi verkligen ser fram emot. En poäng skiljer lagen åt mellan trean och fyran i tabellen. Vem tar de tre poängen eller blir det delad pott på Allianz Stadium i Turin?

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Juventus är obesegrat i Serie A sedan november

Juventus hade en horribel start på säsongen men har fått ordning på tillvaron. Visserligen förlorade de och åkte ur Champions League mot Villarreal men samtidigt har de gått starkt i Serie A. Vi får backa tillbaka bandet till november för att hitta en förlust i Serie A. Det har gjort att laget klättrat upp på en fjärde plats i tabellen. Avståndet till Milan är sju poäng när åtta matcher återstår.

Inter behöver en seger

Visst är Inter svårslagna i Serie A men samtidigt har de bara en seger på de sju senaste liga matcherna. Två raka kryss har gjort att laget är sex poäng bakom AC Milan, visserligen med en match mindre spelad. Men en förlust borta mot Juventus vore förödande och det ser ut som att ligatiteln kan gå förlorad för gästerna.

Blir mycket känslor

Med oerhört mycket som står på spel finns det inte utrymme för misstag. Båda lagen är i stort behov av seger och det kan vara så att förloraren är borta från ligatiteln, i alla fall Juventus om de förlorar. Vi tror att det blir en jämn match vilket svenska bettingsidor också verkar tro. Därför spelar vi att det blir oavgjort till oddset 3,30 hos Bethard.

Vårt speltips: Matchen mellan Juventus och Inter slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Serie A

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com