Juventus vs Lazio

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-20.Paul Pogba

Juventus, Juventus och åter Juventus! Herregud vilken stark avslutning av ligaspelet de har gjort! Fantastiskt spel och de var också minuten ifrån att slå ut självaste jätten Bayern i CL också. Men radio-Muller krossade Juventus drömmar för vidare spel i CL. Lazios säsong har dock inte varit lika rolig och bra. Visserligen har de långt ifrån samma förutsättningar som superstarka Juve, men ändå. Laget slutade på en mycket hedrande tredjeplats förra året, och nu hittar man Romlaget någonstans i mitten av tabellen.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Skadeläget ser inte jättebra ut hos något av lagen, egentligen. Marchisio förväntas bli bort i minst sex månader och dessutom är Morata avstängd. Men som tur är har Juve en bred spelartrupp och har andra fullgoda spelare som ersätter. Frågetecken för Lazio kring viktige Candreva och försvararen De Vrij kommer inte att spela något mer denna säsong.

Speltips

Juve har gått mycket starkt det senaste och det ska mycket till om de tappar det försprång de har ner till jagande Napoli. Napoli gjorde en bra insats under gårdagen och vann stort, så Juve känner med all säkerhet flåset bakifrån, trots allt. Juve vann med 4-0 senast mot Palermo på hemmaplan. Dybala är tillbaka och Pogba fortsätter att imponera!

Lazio är ett lag som verkligen blandar och ger, kan stundtals göra riktigt bra matcher, men har inte jämnheten och den riktiga spetsen finns inte heller i laget. Vann säkert med 2-0 senast på hemmaplan mot Empoli, men har verkligen blandat och gett innan det.

Juventus är minst två klasser bättre och har fördelen av hemmaplan, så de kommer att vinna den här matchen efter 90 minuter, men frågan är bara med hur mycket? Jag lägger mina pengar på Juventus att vinna + över 1,5 mål tot. i matchen till oddset 1,90 hos Betsson . Juventus att vinna och hålla nollan känns också som ett bra spelalternativ, då de sällan släpper in mål hemma. Ett mer riskfyllt spel, men till ett högre odds, givetvis. 2,40 ggr degen hos samma bolag. Jag tippar 2-0 till Juve! Lycka till vid rygg!

Jag spelar på resultat: Hemmalag att vinna + över 1,5 mål tot. i matchen.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar