Juventus vs Manchester United – Champions League

Ronaldo juventusChampions League-veckan fortsätter och onsdagens mest intressanta match är enligt många den som utspelar sig i Turin mellan Juventus och Manchester United. Ronaldo ställs än en gång mot sin gamla klubb och det är upp till Lindelöf att än en gång sätta stopp för världens bästa fotbollsspelare de tre senaste åren.

Hemmalaget Juventus

Juventus har vunnit Serie A sju år i rad och lär vinna Scudetton ännu en gång. Istället kommer säsongen 2018/19 handla om laget kan vinna Champions League, det stora målet för säsongen. Laget har en ruggig bredd i truppen och med värvningen av Cristiano Ronaldo har man fått en ny dimension i anfallsspelet. I bortamatchen mot United senast vann man med 1-0 och hade full kontroll. Under säsongens tre första månader har laget spelat 14 tävlingsmatcher, vunnit 13 och spelat en oavgjord.

Bortalaget Manchester United

United säsong har inte varit bra och det såg länge ut som Mourinho skulle få sparken. Nu har laget vunnit två raka matcher och fått lite arbetsro men det är fortfarande en klubb som är långt i från var de vill vara. Mot Juventus hemma såg man klasskillnaden och hur långt United har till den högsta europeiska toppen. När man nu åker till Turin för en bortamatch gör man det som rejäla underdogs och kommer att få det extremt tufft.

Så här tänker vi

Juventus är klara favoriter och ska inte ha några problem att vinna matchen. Visst kommer United ha en defensiv uppställning och försöka få ”Den gamle damen” ur balans genom destruktiv fotboll. Hur som helst är man för bra för att United ska kunna hota laget. Vi tror på seger för hemmalaget och väljer att spela 1 till oddset 1,60 hos Mobilebet.

Vårt speltips: Juventus vinner över Manchester United till oddset 1,60 hos Mobilebet.

Team Svenskbetting.com