Juventus vs Monaco – Champions League

Hemmalaget Juventus

Juventus lyckades med något som inget annat lag lyckats med under 2017 när de slog Monaco på bortaplan med 2-0 och stoppade de franska ligaledarna från att göra mål på sin hemmaplan. Nu sitter Juventus verkligen i förarsätet på den här matchserien. Efter den matchen fick de stora stjärnorna vila inför mötet med Torino. Matchen mot Torino slutade 1-1 trots att Torino var en man mindre på plan under en stor del av matchen.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har också råd att vila spelare då de leder ligan med hela sju poäng när det bara återstår tre matcher av säsongen. Den förlustfria sviten förlängdes till sju matcher från alla tävlingar man har deltagit i.

Bortalaget Monaco

Monaco kan känna trygghet i hur de har spelat sina matcher på bortaplan den här säsongen. De slog Nancy med 3-0 på bortaplan i söndags vilket gör att de fortfarande ligger steget före Paris Saint Germain på målskillnad. De har också två matcher mindre spelade än de regerande mästarna PSG och det ser ut som om de kan komma undan med en högst förvånande ligaseger om några matcher.

Detta har de gjort samtidigt som de har spelat otroligt bra i Champions League och man får Leicester vibbar av deras prestationer detta år. De har fokuserat mest på anfallsspelet och inte riktigt brytt sig så mycket om att de släpper in mål vilket gör att de i år producerar otroligt många mål.

Så här tänker vi

Juventus skall vara ett nummer för stora för det lilla laget Monaco så vi väljer att spela Juventus -1.0 mål till oddset 2.20 hos mybet

Vårt speltips: Juventus -1.0 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com