Juventus vs Monaco – Champions League

Hemmalaget Juventus

Juventus lyckades med något som inget annat lag lyckats med under 2017 när de slog Monaco på bortaplan med 2-0 och stoppade de franska ligaledarna från att göra mål på sin hemmaplan. Nu sitter Juventus verkligen i förarsätet på den här matchserien. Efter den matchen fick de stora stjärnorna vila inför mötet med Torino. Matchen mot Torino slutade 1-1 trots att Torino var en man mindre på plan under en stor del av matchen.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har också råd att vila spelare då de leder ligan med hela sju poäng när det bara återstår tre matcher av säsongen. Den förlustfria sviten förlängdes till sju matcher från alla tävlingar man har deltagit i.

Bortalaget Monaco

Monaco kan känna trygghet i hur de har spelat sina matcher på bortaplan den här säsongen. De slog Nancy med 3-0 på bortaplan i söndags vilket gör att de fortfarande ligger steget före Paris Saint Germain på målskillnad. De har också två matcher mindre spelade än de regerande mästarna PSG och det ser ut som om de kan komma undan med en högst förvånande ligaseger om några matcher.

Detta har de gjort samtidigt som de har spelat otroligt bra i Champions League och man får Leicester vibbar av deras prestationer detta år. De har fokuserat mest på anfallsspelet och inte riktigt brytt sig så mycket om att de släpper in mål vilket gör att de i år producerar otroligt många mål.

Så här tänker vi

Juventus skall vara ett nummer för stora för det lilla laget Monaco så vi väljer att spela Juventus -1.0 mål till oddset 2.20 hos mybet

Vårt speltips: Juventus -1.0 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar