Juventus vs Real Madrid – Champions League Final

Hemmalaget Juventus

Den största matchen på jorden för klubblag sparkas av i Cardiff, England på söndagskvällen när finalen i Champions League kommer att spelas. Real Madrid kommer att försöka vinna som det första laget i historien att försvara sin titel från året innan. Juventus har haft det betydligt enklare innan den här matchen genom att bli Serie A segrare enklare då man tidigt ledde med många poäng i ligan och inte har behövt kämpa ända in i sista matchen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det betyder att de har kunnat vila ett flertal av sina stjärnor inför den här matchen. Så trots att man vilade stora delar av det uttagna laget i dagens match så slog dem Bologna med 2-1 på bortaplan vilket gör att formen är fyra vinster av fem möjliga matcher.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid kommer att försöka bli det första laget i historien som försvarar en titel i Champions League från föregående år. De har också kämpat fram till förra veckan mot FC Barcelona om titeln i La Liga vilket dem vann. I år har dem visat sig vara starkare än någonsin när inte ens rivalerna FC Barcelona och ej heller lokalrivalerna Atletico Madrid har kunnat rå på dem. Real Madrid har gjort 32 mål på bara tolv matcher vilket är unikt i sig och där Cristiano Ronaldo har gjort tio av dem.

Så här tänker vi

Detta blir giganternas kamp och en match du inte skall missa och till skillnad från många andra stora matcher i olika ligor kommer den här sändas på en sevärd tid. Båda lagen har demonstrerat en god förmåga att göra mål så vi är glada att kunna presentera spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till 1.90 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar