Juventus vs Real Madrid – Champions League Final

Hemmalaget Juventus

Den största matchen på jorden för klubblag sparkas av i Cardiff, England på söndagskvällen när finalen i Champions League kommer att spelas. Real Madrid kommer att försöka vinna som det första laget i historien att försvara sin titel från året innan. Juventus har haft det betydligt enklare innan den här matchen genom att bli Serie A segrare enklare då man tidigt ledde med många poäng i ligan och inte har behövt kämpa ända in i sista matchen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det betyder att de har kunnat vila ett flertal av sina stjärnor inför den här matchen. Så trots att man vilade stora delar av det uttagna laget i dagens match så slog dem Bologna med 2-1 på bortaplan vilket gör att formen är fyra vinster av fem möjliga matcher.

Bortalaget Real Madrid

Real Madrid kommer att försöka bli det första laget i historien som försvarar en titel i Champions League från föregående år. De har också kämpat fram till förra veckan mot FC Barcelona om titeln i La Liga vilket dem vann. I år har dem visat sig vara starkare än någonsin när inte ens rivalerna FC Barcelona och ej heller lokalrivalerna Atletico Madrid har kunnat rå på dem. Real Madrid har gjort 32 mål på bara tolv matcher vilket är unikt i sig och där Cristiano Ronaldo har gjort tio av dem.

Så här tänker vi

Detta blir giganternas kamp och en match du inte skall missa och till skillnad från många andra stora matcher i olika ligor kommer den här sändas på en sevärd tid. Båda lagen har demonstrerat en god förmåga att göra mål så vi är glada att kunna presentera spelet Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till 1.90 hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com