Juventus vs Real Madrid – Champions League

Zinedine ZidaneDags för Champions Leagues kvartsfinaler och det är en riktig nagelbitare vi har framför oss när fjolårets finalister gör upp om semifinalplatsen i Europas finaste klubblagsturnering. Juventus mot Real Madrid, Buffon mot Ronaldo och Italien mot Spanien. Vem tar iniativet när första halvan av 180 minuters högkvalitativ fotbollsdramatik ska avgöras?

Hemmalaget Juventus:

Juventus har gått som tåget en längre period och inte förlorat en match sedan 19 november 2017. På de 25 senaste matcherna har laget 21 vinster, 4 oavgjorda, 0 förluster och 5 insläppta mål. En makalös form och laget har dragit ifrån Napoli i toppen och leder Serie A med fyra poäng. I Champions League slog man ut Tottenham i åttondelsfinalen efter en spännande drabbning. Nu väntar säsongens prövning när Real Madrid kommer på besök till Juventus Stadium i Turin.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Bortalaget Real Madrid:

Zidane har haft en tuff tredje säsong efter två säsonger fyllda med ofattbar framgång. Ligan är körd och i Copa del Rey åkte man överraskande ut mot Leganes. Ska säsongen bli något positivt krävs det seger i Champions League för ”Los Blancos”. I åttondelsfinalen visade den dubbla regerande mästaren upp en imponerande fotboll när man avfärdade en av turneringens favoriter Paris Saint Germain. Laget har även visat firm i ligan med 10 segrar på de 11 senaste matcherna. Storstjärnan Ronaldo är i löjlig form med 17 mål på de 8 senaste matcherna.

Så här tänker vi:

Det är två lag i ruggig form även om Juventus visat upp en större stabilitet under en längre tid. Real Madrids högstanivå är dock över Juventus och Zidane har aldrig förlorat en utslagsmatch i Champions League under sina 3 år vid rodret. Vi förväntar oss en tät match med hög kvalité där försvarspel av världsklass ställs mot en bländande offensiv. Vi väljer att spela krysset till 3,30 hos Unibet.

Vårt speltips: Kvartsfinalen mellan Juventus och Real Madrid slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com