Juventus vs Real Madrid – Champions League

Zinedine ZidaneDags för Champions Leagues kvartsfinaler och det är en riktig nagelbitare vi har framför oss när fjolårets finalister gör upp om semifinalplatsen i Europas finaste klubblagsturnering. Juventus mot Real Madrid, Buffon mot Ronaldo och Italien mot Spanien. Vem tar iniativet när första halvan av 180 minuters högkvalitativ fotbollsdramatik ska avgöras?

Hemmalaget Juventus:

Juventus har gått som tåget en längre period och inte förlorat en match sedan 19 november 2017. På de 25 senaste matcherna har laget 21 vinster, 4 oavgjorda, 0 förluster och 5 insläppta mål. En makalös form och laget har dragit ifrån Napoli i toppen och leder Serie A med fyra poäng. I Champions League slog man ut Tottenham i åttondelsfinalen efter en spännande drabbning. Nu väntar säsongens prövning när Real Madrid kommer på besök till Juventus Stadium i Turin.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Bortalaget Real Madrid:

Zidane har haft en tuff tredje säsong efter två säsonger fyllda med ofattbar framgång. Ligan är körd och i Copa del Rey åkte man överraskande ut mot Leganes. Ska säsongen bli något positivt krävs det seger i Champions League för ”Los Blancos”. I åttondelsfinalen visade den dubbla regerande mästaren upp en imponerande fotboll när man avfärdade en av turneringens favoriter Paris Saint Germain. Laget har även visat firm i ligan med 10 segrar på de 11 senaste matcherna. Storstjärnan Ronaldo är i löjlig form med 17 mål på de 8 senaste matcherna.

Så här tänker vi:

Det är två lag i ruggig form även om Juventus visat upp en större stabilitet under en längre tid. Real Madrids högstanivå är dock över Juventus och Zidane har aldrig förlorat en utslagsmatch i Champions League under sina 3 år vid rodret. Vi förväntar oss en tät match med hög kvalité där försvarspel av världsklass ställs mot en bländande offensiv. Vi väljer att spela krysset till 3,30 hos Unibet.

Vårt speltips: Kvartsfinalen mellan Juventus och Real Madrid slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com