Juventus vs Tottenham Hotspur – Vänskapsmatch

Hemmalaget Juventus

Juventus vs Tottenham HotspurÄven Juventus är inne i Champions Cup äventyret och konstigt nog gick det inte som planerat mot det australienska laget Melbourne Victory. Man hade svårt att göra mål på Melbourne Victory men 15 minuter  in i andra halvlek tog man ledningen men sedan kvitterade Melbourne Victory för att sedan vinna på straffar.

Nu fick en hel del av Juventus ledande stjärnor vila då man precis har spelat EM och truppen är lite tunn men även med en tunn trupp tror jag dom flesta skulle tro att man ska vinna mot ett lag från Australien.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur som hade chansen att vinna hela Premier League som istället gav bort chansen att vinna ligan genom att spela rätt uselt de sista två veckorna med den sista matchen mot Newcastle som slutade 5-1 som ett riktigt lågvatten märke.

Detta var inte samma lag som vi sett under hela säsongen 2015/16 utan istället blev man osäkra och fyllda med tvivel när man möte lag som West Bromwich och Chelsea.

Så här tänker vi

Båda lagen saknar nyckelspelare som vilar efter spel under EM men vi tror det blir en öppen match och att båda lagen gör mål till oddset 1.6 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com