Juventus vs Tottenham Hotspur – Vänskapsmatch

Hemmalaget Juventus

Juventus vs Tottenham HotspurÄven Juventus är inne i Champions Cup äventyret och konstigt nog gick det inte som planerat mot det australienska laget Melbourne Victory. Man hade svårt att göra mål på Melbourne Victory men 15 minuter  in i andra halvlek tog man ledningen men sedan kvitterade Melbourne Victory för att sedan vinna på straffar.

Nu fick en hel del av Juventus ledande stjärnor vila då man precis har spelat EM och truppen är lite tunn men även med en tunn trupp tror jag dom flesta skulle tro att man ska vinna mot ett lag från Australien.

Bortalaget Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur som hade chansen att vinna hela Premier League som istället gav bort chansen att vinna ligan genom att spela rätt uselt de sista två veckorna med den sista matchen mot Newcastle som slutade 5-1 som ett riktigt lågvatten märke.

Detta var inte samma lag som vi sett under hela säsongen 2015/16 utan istället blev man osäkra och fyllda med tvivel när man möte lag som West Bromwich och Chelsea.

Så här tänker vi

Båda lagen saknar nyckelspelare som vilar efter spel under EM men vi tror det blir en öppen match och att båda lagen gör mål till oddset 1.6 hos redbet.

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos redbet.