Kalmar FF – BK Häcken – Speltips Allsvenskan

BK Häcken har en tuff bortamatch mot ett starkt Kalmar men hoppas kunna vinna i jakten på SM-guldet. Häcken leder serien och ser starka ut men tappade oväntat poäng hemma mot Degerfors i förra omgången. Det gör att avståndet till Djurgården bara är en poäng, ett avstånd som inte direkt är betryggande. Nu behöver ta en seger mot Kalmar för att serieledningen inte ska tappas. I alla fall är de mycket som talar för det.

Datum: 12/9 – 2022
Avspark: 19:00
Arena: Guldfågeln Arena
Domare:
F Klitte

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kalmar FF är starka på hemmaplan

För Kalmar FF gäller det att fortsätta på inslagen väg. De har tre raka segrar i Allsvenskan mot Varberg, Malmö och IFK Göteborg. En seger mot BK Häcken gör att de fortsätter att vara med i kampen om platserna som ger spel i Europa. Men då krävs det något alldeles speciellt vad gäller säsongsavslutningen. Kan de hota BK Häcken? Kalmar har fyra raka hemmasegrar och har inte förlorat på Guldfågeln sedan april.

BK Häcken behöver studsa tillbaka direkt

Att tappa poäng mot Degerfors hemma är inte särskilt smart om man samtidigt ska ta SM-guld. Nu väntar en betydligt tuffare match när en av säsongens svåraste bortamatcher väntar. Då krävs det att laget vinner för att inte riskera att DIF tar över serieledningen när omgången är summerad. Kan de klara av att vinna matchen? Häcken har fyra vinster och två oavgjorda på sina sex senaste.

Vem vinner toppmötet?

Det är en extremt viktig match för båda lagen. Häcken jagar guld medan Kalmar jagar plats i Europa. Vi tror att det kan bli väldigt jämnt och därför väljer vi att spela oavgjort i matchen mellan Kalmar och BK Häcken till oddset 3,60 hos ComeOn.

Vårt speltips: Kalmar FF och BK Häcken spelar oavgjort till oddset 3,60 ComeOn

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller