Kalmar FF – BK Häcken – Speltips Allsvenskan

BK Häcken har en tuff bortamatch mot ett starkt Kalmar men hoppas kunna vinna i jakten på SM-guldet. Häcken leder serien och ser starka ut men tappade oväntat poäng hemma mot Degerfors i förra omgången. Det gör att avståndet till Djurgården bara är en poäng, ett avstånd som inte direkt är betryggande. Nu behöver ta en seger mot Kalmar för att serieledningen inte ska tappas. I alla fall är de mycket som talar för det.

Datum: 12/9 – 2022
Avspark: 19:00
Arena: Guldfågeln Arena
Domare:
F Klitte

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kalmar FF är starka på hemmaplan

För Kalmar FF gäller det att fortsätta på inslagen väg. De har tre raka segrar i Allsvenskan mot Varberg, Malmö och IFK Göteborg. En seger mot BK Häcken gör att de fortsätter att vara med i kampen om platserna som ger spel i Europa. Men då krävs det något alldeles speciellt vad gäller säsongsavslutningen. Kan de hota BK Häcken? Kalmar har fyra raka hemmasegrar och har inte förlorat på Guldfågeln sedan april.

BK Häcken behöver studsa tillbaka direkt

Att tappa poäng mot Degerfors hemma är inte särskilt smart om man samtidigt ska ta SM-guld. Nu väntar en betydligt tuffare match när en av säsongens svåraste bortamatcher väntar. Då krävs det att laget vinner för att inte riskera att DIF tar över serieledningen när omgången är summerad. Kan de klara av att vinna matchen? Häcken har fyra vinster och två oavgjorda på sina sex senaste.

Vem vinner toppmötet?

Det är en extremt viktig match för båda lagen. Häcken jagar guld medan Kalmar jagar plats i Europa. Vi tror att det kan bli väldigt jämnt och därför väljer vi att spela oavgjort i matchen mellan Kalmar och BK Häcken till oddset 3,60 hos ComeOn.

Vårt speltips: Kalmar FF och BK Häcken spelar oavgjort till oddset 3,60 ComeOn

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com