Kalmar FF vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Malmö FF jagar SM-guld men har pendlat rejält i prestationerna under sommaren och hösten. I senaste matchen mot BP gjorde man 2-0 efter 12 minuter men tappade sedan allt i andra halvlek och var nära att tappa poäng. Men laget lyckades hålla undan och ta tre poäng i guldstriden. Nu väntar Kalmar FF borta, ett motstånd som också pendlat rejält i prestationerna. Efter att ha vunnit mot såväl Elfsborg och BK Häcken förlorade man mot IFK Norrköping senaste matchen. Nu återstår det att se om de kan rå på Malmö FF också. MFF är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Men det kan bli jämnare än vad oddsen visar. 

Datum: 8 oktober 2023
Avspark: 15:00
Arena: Guldfågeln Arena (Kalmar)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kalmar FF hoppas på seger

Kalmar FF slutade fyra förra säsongen med Henrik Rydström som tränare. Nu är han tillbaka på Guldfågeln Arena för första gången sedan han lämnade klubben i vintras. Räkna med att Kalmar är motiverade för att ta alla tre poängen och sätta sin gamla tränare på plats. Nu återstår det att se om hemmalaget lyckas med detta.

MFF jagar SM-guldet 

För MFF är det viktigt att ta tre poäng i jakten på SM-guldet. Resultatmässigt har laget fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna i Allsvenskan. Men prestationsmässigt har det inte alls sett bra ut efter sommaren med undantag för matchen mot Hammarby. Nu återstår det att se om de har vad som krävs för att ta ännu en tung bortaseger. Laget har vunnit med uddamålet de två senaste mötena i Kalmar.

Blir en spännande match

Vi tror det kommer att bli en spännande match när de båda lagen ställs mot varandra. MFF är favoriter men Kalmar är starka på hemmaplan. Vi tror på en jämn match som slutar oavgjort. Därför spelar vi oavgjort till odds 4,10 hos Expekt.

Vårt speltips: Matchen mellan Kalmar och MFF slutar oavgjort till odds 4,10 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och betta på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller