Kalmar FF vs Malmö FF – Speltips Allsvenskan

Det är spännande i toppen av Allsvenskan när fyra lag gör upp om guldet. I förarsätet ligger Malmö FF före Djurgården, AIK och IF Elfsborg. Men ”Di Blåe” fick bara 2-2 senast mot BK Häcken och har en match i benen från veckans Champions League. Nu väntar en tuff bortamatch mot ett Kalmar som imponerat starkt i år. De ligger sexa i tabellen och med tanke på att de fick kvala sig kvar förra säsongen är det ett oerhört lyft för dem under tränaren Henrik Rydström. Med tanke på hur det sett ut för Kalmar FF under säsongen på hemmaplan blir det ingen enkel uppgift för MFF. Men de är ändå favoriter inför matchen.

Hämta en bonus hos Snabbare idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tar Kalmar fjärde raka segern

Kalmar FF är ett starkt lag i årets Allsvenska och har tre raka vinster. De har imponerat stort under stora delar av säsongen. Förra året fick de kvala sig kvar och klarade precis av det. Men sedan Henrik Rydström tog över har laget imponerat kraftigt och att laget är tre poäng bakom Bajen på en femteplats säger något om det otroliga arbete den profilstarka tränaren har gjort. Skulle han leda laget till ännu en seger mot ett topplag vore det minst sagt en bedrift. Men MFF är favoriter enligt oddsen hos svenska bettingbolag och med tanke på att de måste vinna i guldjakten lär JDT formera starkaste lag.

MFF måste ta med tempot från CL

Malmö FF behöver ta med sig den fina prestation de hade mot Zenit i veckans Champions League. En horribel VAR-straff i slutet av matchen gjorde att laget tappade två poäng men prestationen imponerade. Nu väntar en match i Allsvenskan och med tanke på att de har två matcher kvar av den allsvenska säsongen behöver de verkligen en seger. De leder Allsvenskan med en poäng med två matcher kvar. Med tanke på att de avslutar mot Halmstads BK behöver de verkligen tre poäng mot Kalmar men det är den svåraste matchen på länge. Kan de få med sig tempot från Champions League kommer de dock ligga bra till för tre poäng.

MFF vinner och tar guldet

Skulle MFF vinna mot Kalmar FF borta talar mycket för att de tar guldet. Och vi tror att de kommer lyckas med detta också. De var väldigt bra mot Zenit och har nu chansen att ta tre poäng. Vi tror att man gör detta och spelar MFF som vinnare borta mot Kalmar till oddset 1,71 hos Snabbare.

Vårt oddstips: MFF vinner borta mot Kalmar till oddset 1,71 hos Snabbare

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på upplösningen av Allsvenskan

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com