Kalmar FF vs Mjällby AIF – Speltips Svenska Cupen Kvartsfinal

Kalmar FF och MjäKalmar FF speltips Mjällby kvartsfinal Svenska Cupenllby AIF är kanske inte den tuffaste av de tre kvartsfinalerna men båda lagen förtjänar att vara bland de åtta bästa i Svenska Cupen. Bägge lagen gick rent och tog nio poäng i gruppspelet. Nu är frågan om vilken av klubbarna som får spela semifinal. Kalmar är favoriter och har fördel av hemmaplan men det kan säkert bli en överraskning då Mjällby inte är en dålig motståndare. Vem når semifinal av de två klubbarna?

Datum: 12 mars 2023
Avspark: 13:00
Arena: Guldfågeln Arena (Kalmar)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Svenska Cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kalmar FF är favoriter

Trots att de tappade sin tränare Henrik Rydström har Kalmar FF gått starkt i gruppspelet av Svenska Cupen. De inledde med att vinna mot TFF med 3-2 innan de slog Onsala borta med 3-0. Därefter avslutade med 4-1 mot HeIF. Kan de ta ytterligare ett steg och nå semifinalen i Svenska Cupen?

Mjällby AIF har gått rent

Oddsen hos svensk betting håller Kalmar FF som favoriter men Mjällby har vunnit samtliga tre matcher i Svenska Cupen. Visserligen med uddamålet mot Dalkurd, Oskarshamn och Sirius men likväl har de tre segrar av tre möjliga. Nu återstår det att se om de klarar av att överraska och ta sig till semifinal. De är underdogs men allt kan hända i fotboll.

Vem når semifinalen?

Det kommer säkerligen att bli en intressant match mellan två lag som nog båda är nöjda att de fick möta varandra. Kalmar FF är favoriter och gjorde en stark säsong i Allsvenskan förra säsongen och har dessutom ett starkare lag. Att Mjällby fick in Noah Eile gör säkert att de blir något mer svårforcerade. Vi tror dock att Kalmar är tillräckligt starka för att vinna. Därför spelar vi Kalmar som vinnare till oddset 1,75 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Kalmar vinner mot Mjällby till oddset 1,75 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på Svenska Cupen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller