Kalmar vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Kalmar

Förra året var man när att hamna i nedgraderings fighten men man lyckades sluta på en 13 plats och man tog bara 31 poäng på 30 matcher. I år börjar Kalmar sakta men säkert bli allt bättre.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man tagit 18 poäng på 15 matcher och med det är man fyra platser från det så förhatliga nedflyttningsstrecket. Säkert känns det skönt att ligga på 10de plats istället för att vara indragen i bottenstriden.Man hade en dålig start på säsongen och man börjar alltså återhämta sig från den och i och med det så ser det inte ut just nu som man ska behöva oroa sig för någon nedflyttning just nu i detta skede. Bara att fortsätta på den inslagna vägen helt enkelt.

Bortalaget Djurgården

Vad händer med Djurgården? Har man struntat i försäsongsträningen, alla har fått en mental kollaps? Kanske en kombination av de båda vilket inte bådar gott inför framtiden. Allt började planenligt och bra med 3 raka matcher och vinster och allt så bra ut. Men sen har det gått käpprätt åt pipan. Man har förlorat 12 av de senaste 15 matcherna vara 10 från de Allsvenska matcherna.

Så här tänker vi

Normalt sett hade vi trott på en jämn match med övervikt åt Djurgården. Nu är så inte fallet och form är färsk som mjölk och vi spelar Kalmar vinst till oddset 2.20 hos comeon

Vi spelar: 1, Vinst för Kalmar hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com