Kalmar vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget Kalmar

Förra året var man när att hamna i nedgraderings fighten men man lyckades sluta på en 13 plats och man tog bara 31 poäng på 30 matcher. I år börjar Kalmar sakta men säkert bli allt bättre.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man tagit 18 poäng på 15 matcher och med det är man fyra platser från det så förhatliga nedflyttningsstrecket. Säkert känns det skönt att ligga på 10de plats istället för att vara indragen i bottenstriden.Man hade en dålig start på säsongen och man börjar alltså återhämta sig från den och i och med det så ser det inte ut just nu som man ska behöva oroa sig för någon nedflyttning just nu i detta skede. Bara att fortsätta på den inslagna vägen helt enkelt.

Bortalaget Djurgården

Vad händer med Djurgården? Har man struntat i försäsongsträningen, alla har fått en mental kollaps? Kanske en kombination av de båda vilket inte bådar gott inför framtiden. Allt började planenligt och bra med 3 raka matcher och vinster och allt så bra ut. Men sen har det gått käpprätt åt pipan. Man har förlorat 12 av de senaste 15 matcherna vara 10 från de Allsvenska matcherna.

Så här tänker vi

Normalt sett hade vi trott på en jämn match med övervikt åt Djurgården. Nu är så inte fallet och form är färsk som mjölk och vi spelar Kalmar vinst till oddset 2.20 hos comeon

Vi spelar: 1, Vinst för Kalmar hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar