Kalmar vs IFK Göteborg – Allsvenskan

Kalmar fotbollMitt i Europakvalen ser vi framåt lite allsvenskan i helgen och först ut är det intressanta mötet mellan Kalmar och IFK Göteborg. Två lag som ligger närmare toppen än botten men med betydligt större potential och till viss dell historia jämfört med många av lagen som ligger och slåss för att överleva serien. Nu kommer det nog inte gå så långt att något av lagen åker ur men vinnaren av denna matchen klättrar rejält upp till säker mark.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Kalmar

Kalmars form efter uppehållit har lämnat en hel del att önska. Visserligen vann man första matchen mot just IFK Göteborg med 3-1, men därefter har det blivit tre raka förluster och laget har dessutom blivit nollade mot samtliga tre motståndare. Dessutom har tränaren Nanne Bergstrand sjukskrivit sig, vilket innebär att andretränarna med Rydström i spetsen har tagit över ansvaret tillfälligt. Om det blir någon effekt återstår att se men mot IFK Göteborg finns det alla möjligheter till poäng.

Bortalaget IFK Göteborg

”Änglarna” har haft en speciell säsong under nye tränaren Poya Ashgabi som man plockade från Gävle inför säsongen. Med en ny fotboll har han försökt få bort brottarfotbollen som kännetecknat IFK i många år. Resultaten har varit balandade och efter uppehållet har man vunnit två men också förlorat två. Målet för blåvitt bör vara att hålla sig kvar i serien men det bör man klara av.

Så här tänker vi

Kalmar har fördelen av hemmaplan men formen verkar inte vara där den ska för smålänningarna som har tre raka förluster. Göteborg vann senast mot Brommapojkarna men förlorade samtidigt hemma mot Kalmar i omstarten. Nu har smålänningarna hemmaplan och dessutom lär man ha fått lite extra energi med nya röster som har huvudansvaret. Vi tror på seger för Kalmar och väljer att spela detta till oddset 2,20 hos Bethard.

Vårt speltips: Kalmar vinner över IFK Göteborg till oddset 2,20 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com