Kamerun vs Brasilien – Speltips VM 2022

BrKamerun vs Brasilienasilien är redan klara för slutspel och kommer med stor sannolikhet vinna Grupp G och ta sig vidare som seedad till åttondelsfinal. Brasilien har vunnit båda sina matcher och står på sex poäng medan Kamerun har tagit en poäng på sina två inledande matcher och får det svårt att ta sig vidare. Därför är det snarare matchen mellan Schweiz och Serbien som blir den stora höjdpunkten.

Datum: 2 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)

Hämta en oddsbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kamerun hoppas kunna överraska

Kamerun har ett skickligt lag i detta VM 2022 men har endast tagit en poäng hittills. Den kom mot Serbien i en underhållande match som slutade 3-3. Nu måste de dock vinna samt hoppas att resultatet mellan Schweiz och Serbien går deras väg om de ska kvalificera sig till åttondelsfinalen. Det finns inte mycket som tyder på detta dock men större under har skett i fotbollsvärlden.

Brasilien vill vinna gruppen

Att vinna gruppen ger en lättare åttondelsfinal för Brasilien som hoppas ta tre poäng mot Kamerun. Men efter två segrar på de första två matcherna är det inget skriande behov av poäng och laget kan till och med förlora mot Kamerun och ändå vinna gruppen så länge inte Schweiz kör över Serbien fullständigt. Men det håller vi som osannolikt.

Brasilien tar tre poäng

Även om Brasilien lär rotera en del. Men har de ett djup i sin trupp som få andra har i detta VM. Spelet mot Schweiz var kanske inte det bästa vi sett från landslaget. Men två segrar och noll insläppta mål visar att laget blir att räkna med i turneringen. Vi tror de har vad som krävs för att vinna och spelar därför Brasilien som segrare till oddset 1,36 hos Casumo.

Vårt speltips: Brasilien vinner mot Kamerun till oddset 1,36 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller