Kamerun vs Serbien – Speltips VM 2022

Såväl KaSerbien speltips VM 2022merun som Serbien hade det tufft i sina premiärer då de bägge förlorade sina matcher. Serbien föll med 0-2 mot Brasilien medan Kamerun förlorade mot Schweiz med 0-1. Därför är det två lag som måste vinna om drömmen om åttondelsfinal fortfarande ska finnas där. Serbien kliver in matchen som favoriter enligt oddsen hos svensk betting, men det kan bli jämnt.

Datum: 28 november
Avspark: 11:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Domare: Mohammed Abdulla Hassan (Förenade Arabemiraten)

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kamerun hoppas kunna överraska

Kamerun stod för en hyfsad insats mot Schweiz och höll tätt i första halvlek. Men efter att Schweiz gjort 1-0 i den 48:e minuten var det svårt för Kamerun att få med sig något. Visst skapade de en del chanser men det var inga jättechanser och förlusten kom inte på något sätt orättvist. Nu återstår det att se om de kan överraska mot Serbien.

Serbien hade fin form inför VM

Att ställas mot ett Brasilien i en VM-premiär är inget som önskas från något lag. Men Serbien fick göra just detta men var i ärlighetens namn chanslösa. De hade inget skott på mål och 2-0 till Brasilien var i underkant. Men Kamerun är helt klart mer överkomligt motstånd och därför borde det kunna bli seger för serberna så länge de når upp i nivån de hade inför VM 2022.

Oddsen tar för Serbien

Tittar vi på oddsen är det Serbien som är ganska klara favoriter. De har ett skickligt lag och om de når upp i nivå ska de kunna vinna matchen. Laget har fler spelare som kan avgöra en match än sin motståndare. Därför spelar vi Serbien som segrare till oddset 1,76 hos Mr Green.

Vårt speltips: Serbien vinner över Kamerun till oddset 1,76 hos Mr Green.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Mr Green och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller