Kanada vs Sverige – Ishockey VM

Hemmalaget Kanada

Äntligen har vi nått fram till VM finalen och kan det blir roligare än ett möte mellan Sverige och Kanada. Det här är onekligen den gyllene generationen när det kommer till kanadensisk ishockey. Det är bara att titta på lagets meriter sedan OS-guldet 2010. Två VM-guld, 2015 och 2016, World Cup-segern 2016 och ytterligare ett OS-guld fyra år efter 2010. Det säger en hel del om det kanadensiska laget.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Laget har också motsvarat förväntningarna i den här turneringen och har utan större bekymmer tagit sig fram till en final. Laget låg i för sig pyrt till i semifinalen mot Ryssland, men tre snabba puckar de sista fem minuterna gjorde att Kanada till slut vann med 4-2 och därigenom säkrade finalbiljetten.

Bortalaget Sverige

Det blir den första svenska VM-finalen sedan 2013, då laget dessutom gick hela vägen fram och knep det där VM-guldet. Nu har Tre Kronor alltså chansen igen.

Den här gången är det dock extra speciellt, nu av flera anledningar. Dels är det här som sagt en efterlängtad final som laget fått gneta sig fram till, efter att det under inledningen på turneringen faktiskt såg ganska krampaktigt ut. Därtill är det här förmodligen sista gången som Henrik Lundqvist och Joel Lundqvist har chansen att spela i landslaget ihop.

Så här tänker vi

Detta är två skickliga lag med en hel del spets framåt och det gör att vi väljer att spela Båda lagen gör minst två mål till oddset 1.94 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör minst två mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com