Kansas City vs Washington Redskins – NFL

Hemmalaget Kansas City

De här två lagen har inte möts sedan 2013 och därför kan vi inte bygga vårt spel på statistiken mellan de två lagen. Båda lagen är också otroligt formstarka för tillfället. Men av dessa två lag är det Kansas City som ser starkast ut. De har tre vinster på tre matcher och det är starkt men det är också på det sätt som de har vunnit sina matcher som också imponerar. De vann den svåra premiärmatchen mot New England Patriots med 42-27 och det var inget snack om vem som var bäst av de två lagen.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

När ett lag tar över 40 poäng i NFL så betyder det alltid att laget är starka i sitt anfallsspel och när de bara släpper till 27 poäng mot ett bra New England så betyder det också att försvaret fungerar mycket väl.

Bortalaget Washington Redskins

Washington Redskins premiär inleddes mycket slarvigt med ett möte mot Philadelphia Eagles och de förlorade den klart med 30-17. Men efter den matchen som fick agera väckarklocka för laget så har dem kommit igång bra. De har gjort total 27 poäng mot Los Angeles och Oakland Raiders vilket har byggt på deras självförtroende och tron på sitt anfallsspel.

Så här tänker vi

Detta är två lag som premierar anfallsspel före försvarsspel och dessutom två lag som kommit igång bra till den här matchen. Vi väljer att spela över 49 poäng till oddset 2.05 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Vi väljer att spela över 49 poäng hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com