Kirgizistan – Myanmar – Kval till Asian Cup

hemmaplan kirgizistanEn spännande match väntar i kvalet till asiatiska cupen mellan Kirgizistan och Myanmar. Bägge lagen har chansen att göra Indien sällskap i slutspelet men det är Kirgizistan som har fördelen inför matchen. Förra matchen mellan lagen slutade oavgjort och när det nu återstår två omgångar måste Myanmar gå för segern. Det kan bli tufft då Kirgizistan är i bra form med tre raka segrar. Vem tar steget mot slutspelet?

Hämta din bonus hos Nordicbet på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel

Hemmalaget Kirgizistan:

Det kanske inte är världens största fotbollsnation men Kirgizistan har fortfarande chans att göra Indien sällskap till Asian Cup. Laget har visat fin form med tre raka segrar och har dessutom hållt nollan i de två senaste matcherna. Inför matchen mot Myanmar ligger man tvåa i tabellen på 7 poäng. Nu väntar en spännande kamp om andraplatsen. Klarar man favoritskapet och tar segern i hamn?

Bortalaget Myanmar:

Myanmar har aldrig tagit en titel i Asiatiska Cupen och ska man ens nå dit behövs det seger när laget reser till bergslandet Kirgizistan. Hittils i gruppspelet har det blivit 1 seger, 2 oavgjorda och 1 förlust. Nu väntar en tuff bortamatch mot tvåan i tabellen som är två poäng före. Då laget möter jumbon Macau i sista matchen kan det räcka med ett kryss här om Kirgizistan förlorar mot redan klara gruppettan Indien. För att vara på den säkra sidan behövs dock en seger då laget skulle gå förbi Kirgizistan.

Så här tänker vi:

Även om senaste matchen slutade oavgjort har hemmalaget nu fördel att spela i huvudstaden Bishkek. Det är ingen rolig bortamatch för Myanmar som måste prestera på topp för att få med sig något från matchen. Kirgizistan känns betydligt hetare och vi väljer att spela på seger för hemmalaget till 1,83 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Kirgizistan besegrar Myanmar till oddset 1,83 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com