Kirgizistan – Myanmar – Kval till Asian Cup

hemmaplan kirgizistanEn spännande match väntar i kvalet till asiatiska cupen mellan Kirgizistan och Myanmar. Bägge lagen har chansen att göra Indien sällskap i slutspelet men det är Kirgizistan som har fördelen inför matchen. Förra matchen mellan lagen slutade oavgjort och när det nu återstår två omgångar måste Myanmar gå för segern. Det kan bli tufft då Kirgizistan är i bra form med tre raka segrar. Vem tar steget mot slutspelet?

Hämta din bonus hos Nordicbet på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel

Hemmalaget Kirgizistan:

Det kanske inte är världens största fotbollsnation men Kirgizistan har fortfarande chans att göra Indien sällskap till Asian Cup. Laget har visat fin form med tre raka segrar och har dessutom hållt nollan i de två senaste matcherna. Inför matchen mot Myanmar ligger man tvåa i tabellen på 7 poäng. Nu väntar en spännande kamp om andraplatsen. Klarar man favoritskapet och tar segern i hamn?

Bortalaget Myanmar:

Myanmar har aldrig tagit en titel i Asiatiska Cupen och ska man ens nå dit behövs det seger när laget reser till bergslandet Kirgizistan. Hittils i gruppspelet har det blivit 1 seger, 2 oavgjorda och 1 förlust. Nu väntar en tuff bortamatch mot tvåan i tabellen som är två poäng före. Då laget möter jumbon Macau i sista matchen kan det räcka med ett kryss här om Kirgizistan förlorar mot redan klara gruppettan Indien. För att vara på den säkra sidan behövs dock en seger då laget skulle gå förbi Kirgizistan.

Så här tänker vi:

Även om senaste matchen slutade oavgjort har hemmalaget nu fördel att spela i huvudstaden Bishkek. Det är ingen rolig bortamatch för Myanmar som måste prestera på topp för att få med sig något från matchen. Kirgizistan känns betydligt hetare och vi väljer att spela på seger för hemmalaget till 1,83 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Kirgizistan besegrar Myanmar till oddset 1,83 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com