Konyaspor vs Fenerbahce – Turkiet

Hemmalaget Konyaspor

konyaspor-vs-fenerbahceDet är två lag idag som kämpar och har det svårt i den inhemska ligan trots att man har dyra trupper. Konyaspor som inte hade det lätt ute i Europa och som just nu ligger utanför Europa spel nästa säsong vill helst vinna idag. Konyaspor är det senaste laget att försöka bryta det monopol som lag från Istanbul har haft.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Konyaspors problem är inte målskyttet som är bra med i snitt 1.29 mål per match utan det faktum att man också släpper in 1 mål i snitt per match. Så fokus under matchen måste ligga på försvarsspelet.  Formen är vacklande med 3 oavgjorda matcher, 2 förlorade och 1 vunnen match de senaste 6 matcherna.

Bortalaget Fenerbahce

Fenerbahce med ambitioner både i Europa och i den inhemska ligan har problem och problemen är så stora att man redan talar om att sparka nya tränaren Dick Advocaat. Den forne Sunderlandtränaren har bara varit i laget sedan Augusti och med den dåliga starten man har haft pratas det om en tredje tränare på lika många månader.

Problemet för Advocaat är att man vinner för lite matcher och man ligger under ligasnittet i vunna matcher just nu och det gör att man tappar position i ligan och det ser svårt ut med Europaspel nästa säsong om det fortsätter så här.

Så här tänker vi

Med tanke på att båda lagen gärna släpper in minst ett mål spelar vi Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos 10Bet

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com