KR vs Grasshopper – Europa League

Hemmalaget KR

KR vs GrasshopperDet har varit en konstigt säsong för KR. Man kvalificerade sig för spel inför säsong genom att komma 3a i högsta isländska ligan men efter som man spelar på sommarhalvåret är en hel del av den nya säsongen pågått ett tag. Årets säsong är katastrof för islänningarna och självförtroendet är i källaren. Man ligger på 10de plats efter att tagit 10 poäng på 10 matcher. Alldeles för dåligt och nu kommer till Europa League spel.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man kom till spel mot Glenovan från Nordirland med ett dåligt självförtroende men man lyckades få till ett oavgjort resultat och det lär har boostat laget något enormt. Med så svagt spel man har visat upp behövs det nog inte mycket för att få till en positiv känsla i laget.

Bortalaget Grashopper

Grasshopper är en storklubb i jämförelse med KR och den här matchen borde man lekande lätt vinna under normala förutsättningar. Men man har bara spelet en vänskapsmatch innan och den förlorade man med 1-0 mot Wholen.

Grasshoppers hamnade hela 30 poäng bakom ligavinnarna Basel och man undrar hur väl rustade dom igentligen är för ett europa league kvalspel mot krångliga motståndare. Det isländska laget dom möter idag kommer inte att lägga sig platt på marken utan det blir kämpa och gröta som gäller.

Så här tänker vi

Normalt sett vinner Grasshoppers denna match men KR har fördel eftersom man är igång med sin fotbollssäsong och man fick till oavgjort senaste. Så vi spelar 1X för KR till oddset 2.25 hos LeoVegas

Vi spelar: 1X för KR hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com