KR vs Grasshopper – Europa League

Hemmalaget KR

KR vs GrasshopperDet har varit en konstigt säsong för KR. Man kvalificerade sig för spel inför säsong genom att komma 3a i högsta isländska ligan men efter som man spelar på sommarhalvåret är en hel del av den nya säsongen pågått ett tag. Årets säsong är katastrof för islänningarna och självförtroendet är i källaren. Man ligger på 10de plats efter att tagit 10 poäng på 10 matcher. Alldeles för dåligt och nu kommer till Europa League spel.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man kom till spel mot Glenovan från Nordirland med ett dåligt självförtroende men man lyckades få till ett oavgjort resultat och det lär har boostat laget något enormt. Med så svagt spel man har visat upp behövs det nog inte mycket för att få till en positiv känsla i laget.

Bortalaget Grashopper

Grasshopper är en storklubb i jämförelse med KR och den här matchen borde man lekande lätt vinna under normala förutsättningar. Men man har bara spelet en vänskapsmatch innan och den förlorade man med 1-0 mot Wholen.

Grasshoppers hamnade hela 30 poäng bakom ligavinnarna Basel och man undrar hur väl rustade dom igentligen är för ett europa league kvalspel mot krångliga motståndare. Det isländska laget dom möter idag kommer inte att lägga sig platt på marken utan det blir kämpa och gröta som gäller.

Så här tänker vi

Normalt sett vinner Grasshoppers denna match men KR har fördel eftersom man är igång med sin fotbollssäsong och man fick till oavgjort senaste. Så vi spelar 1X för KR till oddset 2.25 hos LeoVegas

Vi spelar: 1X för KR hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar