Krasnodar vs Salzburg – Europa League

Hemmalaget Krasnodar

Krasnodar vs SalzburgKrasnodar är väldigt nära att ta sig vidare i Europe League spelet och man vet att om man kan vinna kvällens match så är man än närmare det efterlängtade slutspelet. De har tagit sex poäng på de första fyra matcherna vilket gör att man är sex poäng efter Schalke som leder gruppen just nu men man är tre poäng före Salzburg och Nice.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Krasnodar som lämnade en tre matcher lång förlustsvit bakom sig efter sin vinst i Söndags mot Ural med 3-0. Innan dess hade man två stycken oavgjorda matcher från den inhemska ligan och sedan förlusten mot Schalke i Europe League spelet. Dessvärre verkar spelet i Europa League påverka spelet i den ryska ligan och de ligger bara på en femte plats.

Bortalaget Salzburg

Salzburg saknar några nyckelspelare till den här matchen då Jonatan Soriano och Hwang Hee-Chan inte finns med i startuppställningen. Tillsammans har de gjort 12 mål och de är de enda som har gjort mål i europaspelet. Dessutom kommer inte Wanderson till start vilket gör dom ännu svagare framåt.

Trots frånvaron av nyckelspelare lyckades man vinna mot Rapid Vienna i Söndags men att spela på bortaplan i Europe League är en helt annan sak.

Så här tänker vi

Utan sina nyckelspelare i Salzburg så är dom chanslösa och vi spelar Krasnodar för Vinst till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Krasnodar hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar