Krasnodar vs Salzburg – Europa League

Hemmalaget Krasnodar

Krasnodar vs SalzburgKrasnodar är väldigt nära att ta sig vidare i Europe League spelet och man vet att om man kan vinna kvällens match så är man än närmare det efterlängtade slutspelet. De har tagit sex poäng på de första fyra matcherna vilket gör att man är sex poäng efter Schalke som leder gruppen just nu men man är tre poäng före Salzburg och Nice.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Krasnodar som lämnade en tre matcher lång förlustsvit bakom sig efter sin vinst i Söndags mot Ural med 3-0. Innan dess hade man två stycken oavgjorda matcher från den inhemska ligan och sedan förlusten mot Schalke i Europe League spelet. Dessvärre verkar spelet i Europa League påverka spelet i den ryska ligan och de ligger bara på en femte plats.

Bortalaget Salzburg

Salzburg saknar några nyckelspelare till den här matchen då Jonatan Soriano och Hwang Hee-Chan inte finns med i startuppställningen. Tillsammans har de gjort 12 mål och de är de enda som har gjort mål i europaspelet. Dessutom kommer inte Wanderson till start vilket gör dom ännu svagare framåt.

Trots frånvaron av nyckelspelare lyckades man vinna mot Rapid Vienna i Söndags men att spela på bortaplan i Europe League är en helt annan sak.

Så här tänker vi

Utan sina nyckelspelare i Salzburg så är dom chanslösa och vi spelar Krasnodar för Vinst till oddset 1.90 hos betsafe.com

Vårt speltips: Vinst för Krasnodar hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com