Kroatien vs Belgien – Speltips VM 2022

KroatiLuka Modric Kroatienen och Belgien gör upp i en match där endast vinnaren kommer att ta sig vidare från Grupp F nå åttondelsfinal. Inget av lagen har lyckats vinna mot Marocko vilket gör att de är piskade att vinna. Kroatien är vidare vid oavgjort medan Belgien måste vinna för att inte vara utslagna. De har dock ryktats om intern stridigheter i det belgiska laget som inte alls har gått att känna igen. Nu återstår det att se om de kan hitta rätt och ta sig vidare genom att besegra Kroatien.

Datum: 1 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: A Taylor (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kroatien är vidare vid oavgjort

För Kroatiens del är det viktigt med seger för att vinna gruppen. Men ett oavgjort resultat garanterar att laget är vidare. Kroaterna har ett skickligt lag med mycket rutin och det visade sig mot Kanada. Efter 0-0 mot Marocko i premiären var Kroatien det bättre laget mot Kanada och vann med 4-1.

Belgien skakas av interna stridigheter

Belgien vann mot Kanada även om de inte imponerade spelmässigt. Men i efterföljande match mot Marocko var det inget roligt att se förra VM-trean. Det åldrande laget spelade inte bra och föll också med 0-2 vilket inte var oförtjänt. Nu ställs laget mot VM-tvåan Kroatien och oddsen hos svensk betting är helt identiska på båda lagen.

Blir en tät match

Det är två rutinerade lag som ställs mot varandra och det är givetvis kittlande att få se Kevin de Bruyne och Luka Modric drabba samma på mittfältet. Kroatien är vidare vid oavgjort så de lär inte riskera något och laget har varit solida bakåt och bara släppt in ett mål. Vi tror på en jämn och tät match och spelar därför oavgjort till oddset 3,40 hos Betsson.

Vårt speltips: Kroatien vinner mot Kanada till oddset 3,40 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller