Kroatien vs Brasilien – Speltips VM 2022 Kvartsfinal

Det har bliNeymar brasilien speltips VM 2022vit dags för den första kvartsfinalen i VM 2022 och det blir helt klart ett intressant möte mellan Kroatien och Brasilien. Kroatien nådde final förra VM efter att ha vunnit åttondelsfinal och kvartsfinal efter straffar och semifinal efter förlängning. Mot Japan krävdes också förlängning och straffläggning men föga förvånade tog Kroatien sig vidare. Om de hade en snårig väg till kvartsfinal var det annorlunda för Brasilien. 4-1 mot Sydkorea och laget hade gjort fyra mål redan efter 36 minuter. Nu kliver de in som klara favoriter mot Kroatien.

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kroatien hoppas på nya framgångar

Brasilien är väldigt klara favoriter men Kroatien kan inte underskattas i dessa sammanhang. De har imponerat stort de senaste mästerskapen och har en förmåga att ta sig vidare trots tufft motstånd. I VM 2018 nådde de final men nu väntar det tuffast möjliga motstånd när det är Brasilien som står på andra sidan planhalvan.

Brasilien såg extremt bra ut mot Sydkorea

I åttondelsfinalen mot Sydkorea visade Brasilien varför de är favoriter till VM-guldet. Fyra mål på 36 minuter och en rejäl show gör att laget seglar upp som favorit till VM-guld i allt högre utsträckning. Laget är enligt oddsen hos svenska bettingsidor klara favoriter att vinna matchen, kanske till och med lite väl låga odds för att vara en kvartsfinal mot ett lag som spelade VM-final för fyra år sedan.

Brasilien borde ta hem det

Brasilien har ett sådant komplett lag att det är löjligt. De har många spelare som kan avgöra en match vilket gör dem extremt svårslagna. Även om Kroatien har ett extremt starkt lag och rutin från mästerskap tror vi Brasilien är för bra. Därför spelar vi Brasilien som vinnare till oddset 1,36 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Brasilien vinner till oddset 1.36 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller