Kroatien vs Danmark – Speltips Nations League

Det vankas gruppfinal i Nations League mellan Kroatien och Danmark. Danskarna har imponerat stort under turneringen med tre segrar av fyra möjliga. Därmed leder de också gruppen före just Kroatien som är två poäng bakom. Nu ska de båda göra upp i en spännande match där Danmark vid seger säkrar gruppsegern i Nations League. Kan de ta ännu en tung skalp?

Datum: 22 september 2022
Avspark: 20:45
Arena: Stadion Maksimir (Zagreb)
Domare: D Massa (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kroatien hoppas på en hemmaseger

Den regerande VM-tvåan är favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor och har hittat formen lagom till VM 2022 i Qatar. Nu hoppas de kunna ta en seger för att koppla greppet om gruppen i Nations League. Laget är nämligen två poäng bakom Danmark. De har dock två raka segrar mot Frankrike och Danmark på bortaplan. Kan de ta ytterligare en seger så behöver de endast vinna avslutande matchen mot Österrike för att vara klara för slutspel.

Danish Dynamite är på gång

Det danska landslaget leder gruppen i Nations League efter att ha vunnit borta mot Frankrike och bägge mötena mot Österrike. Nu väntar först Kroatien borta och Frankrike hemma och de behöver vinna mot Kroatien för att vara klara gruppetta. Men Danmark ser bra ut och nådde semifinal i EM senast.

Blir en jämn och tät match

Vi tror att det kommer att bli en jämn och tät match i Zagreb. Kroatien är något av favoriter men Danmark är extremt bra också. Men Luka Modric har visat fin form och vi tror hemmalaget tar hem segern. Därför spelar vi Kroatien som vinnare till oddset 2,40 hos Betinia.

Vårt speltips: Kroatien vinner mot Danmark till oddset 2,40 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Nations League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com