Kroatien vs Grekland – Playoff VM

Hemmalaget Kroatien

De flesta trodde nog att Kroatien skulle under ganska enkla omständigheter ta sig vidare till VM utan att behöva kvala. Men som vanligt numera när Island finns med i en grupp var det istället Island som enkelt gick vidare och Turkiet, Ukraina fick bita i det sura äpplet och till slut klarade Kroatien av att säkra andraplatsen. En andraplats som innebär ett nervöst kvalspel och som man helst vill undvika.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kroatien är klara favoriter i den här matchserien men anfallarna måste också klara av att bryta igenom Greklands fina försvarsspel. Efter EM så har dem spelat femton matcher och de har vunnit åtta och har ett antal förluster på kontot. Men samtliga förluster har varit på bortaplan. På hemmaplan har dem vunnit tolv av femton matcher i all de tävlingar de har spelat.

Bortalaget Grekland

Greklands kamp om en andraplats stod mot Bosnien-Herzegovina och till slut kunde de slå dem med två poäng. Men de var långt ifrån Belgien som vann gruppen hela nio poäng före dem.

Det är defensiven som är Greklands starka sida med spelare såsom Vasilis Torosidis, Sokratis och Kosta Manola. All dem bidrar med både rutin och bra spel.

Så här tänker vi

Kroatien är starka både framåt och bakåt och förlorar väldigt sällan på hemmaplan och Grekland saknar anfallskraften i spelet. Detta gör att vi spelar Kroatien vinst och håller nollan till oddset 2.10 hos 10Bet

Vårt speltips: Kroatien vinst och håller nollan hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar