Kroatien vs Grekland – Playoff VM

Hemmalaget Kroatien

De flesta trodde nog att Kroatien skulle under ganska enkla omständigheter ta sig vidare till VM utan att behöva kvala. Men som vanligt numera när Island finns med i en grupp var det istället Island som enkelt gick vidare och Turkiet, Ukraina fick bita i det sura äpplet och till slut klarade Kroatien av att säkra andraplatsen. En andraplats som innebär ett nervöst kvalspel och som man helst vill undvika.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Kroatien är klara favoriter i den här matchserien men anfallarna måste också klara av att bryta igenom Greklands fina försvarsspel. Efter EM så har dem spelat femton matcher och de har vunnit åtta och har ett antal förluster på kontot. Men samtliga förluster har varit på bortaplan. På hemmaplan har dem vunnit tolv av femton matcher i all de tävlingar de har spelat.

Bortalaget Grekland

Greklands kamp om en andraplats stod mot Bosnien-Herzegovina och till slut kunde de slå dem med två poäng. Men de var långt ifrån Belgien som vann gruppen hela nio poäng före dem.

Det är defensiven som är Greklands starka sida med spelare såsom Vasilis Torosidis, Sokratis och Kosta Manola. All dem bidrar med både rutin och bra spel.

Så här tänker vi

Kroatien är starka både framåt och bakåt och förlorar väldigt sällan på hemmaplan och Grekland saknar anfallskraften i spelet. Detta gör att vi spelar Kroatien vinst och håller nollan till oddset 2.10 hos 10Bet

Vårt speltips: Kroatien vinst och håller nollan hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com