Kroatien vs Island – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Kroatien

kroatien-vs-islandFör Kroatiens del var EM lite av en besvikelse till slut då man spelade riktigt bra i gruppspelet för att sedan åka ut tidigt ur turneringen. Man slog till exempel Spanien och Turkiet och spelade oavgjort mot Tjeckien och sedan fick man möta Portugal om man förlorade på övertid.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den matchen har man börjat spelat bra igen och nu ser läget bra ut. Det är Kroatiens mittfält som är så talangfullt som också producerar otroligt bra och gör många poäng. Mot både Kosovo och mot Finland som man krossade där fick mittfältet visa upp sig från sin bästa sida.

Bortalaget Island

Island gjorde dundersuccé i EM och gladde alla med att vinna matcher och ta sig långt in i turneringen. Men efter det har Lars Lagerbäck slutat och form är en färskvara och just nu har man spelat 10 matcher och man har förlorat hela sju av dem på bortaplan.

Det är på hemmaplan som försvaret verkar fungera som bäst för just där är det kanske det bästa Europa har. Mål gör man i stort sett varje match och man har bara misslyckats med det i en match.

Så här tänker vi

Island på bortaplan är inget bra just nu så vi spelar kombon Vinst för Kroatien Och Över 2.5 Mål till oddset 2.20 hos comeon

Vi spelar: Vinst för Kroatien Och Över 2.5 Mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar