Kroatien vs Kanada – Speltips VM 2022

KKroatien Kanada Speltipsroatien och Kanada drabbar samman i en riktigt intressant match. Kanada imponerade mot Belgien rent spelmässigt och borde haft straff och poäng i den matchen. Men det är resultat som räknas i VM 2022 och Kanada måste ta poäng för att inte vara utslagna ur turneringen. Det blir inte det lättaste då ett revanschsuget Kroatien står för motståndet. Vem kommer att vinna det spännande mötet? Blir det rutinerade Kroatien eller speedade Kanada?

Datum: 27 november 2022
Avspark: 17:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: Matone Cabrera A (Uruguay)

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kroatien hoppas kunna vinna

Kroatien har alla möjligheter att skaffa sig ett bra utgångsläge inför den avslutande matchen mot Belgien. Men då krävs det tre poäng mot Kanada. Efter missräkningen mot Marocko är det ett Kroatien som behöver vinna. Laget har varit i fin form under hösten men i premiären var det trögt och laget lyckades inte få in bollen. Kan de göra en bättre prestation mot Kanada?

Kanada väntar på första målet

Det var lätt att tycka synd om Kanada efter deras första VM-match på decennier. De förtjänade poäng och kanske till och med segern mot Belgien. Men de förlorade matchen med 0-1 och fick inte den straff de skulle haft. Nu återstår det att se om de kan göra ännu bättre ifrån sig när det är match mot Kroatien. Det krävs en poäng, helst seger, för att det ska leva in i sista omgången. Förlust mot Kroatien och laget är utslaget ur VM.

Kroatien tar hem det

Luka Modric och grabbarna är knappa favoriter enligt oddsen och vi tror de sätter in sin rutin nu. De har ett skickligt lag som kan mycket mer än vad de visade senast. Därför spelar vi Kroatien som vinnare mot Kanada till oddset 2,15 hos Speedybet.

Vårt speltips: Kroatien vinner över Kanada till oddset 2,15 hos Speedybet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Speedybet och betta på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller