Kroatien vs Marocko – Speltips bronsmatch VM 2022

För andra gången i detta VM ställs Kroatien och Marocko mot varandra och räkna med två lag som vill ha en medalj. Marocko kan ta sin första VM-medalj någonsin medan för Kroatien skulle det innebära tredje medaljen sedan 1998 och andra raka. Räkna därför med en spännande match mellan två skickliga lag som förtjänar att spela om medaljerna. Oddsen inom svensk betting håller Kroatien som knappa favoriter men det kan verkligen sluta hur som helst.

Datum: 17 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Khalifa International Stadium (Doha)
Domare: A Al Jassim (Qatar)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kroatien är favoriter

Luka Modrics Kroatien hade övertaget mot Argentina när de drog på sig en onödig straff som Lionel Messi förvaltade. Fyra minuter senare släppte de in ett oturligt mål och hade svårt att studsa tillbaka efter detta. Men Kroatien har imponerat i detta VM 2022 och bland annat slagit ut Brasilien. Frågan är om de nu kan säkra en medalj efter uttåget mot Argentina. Går de för bronset eller väljer tränaren att lufta sina spelare? Vi tror att Kroatien kommer satsa på ännu en medalj.

Marockos dröm dog

Visst lever hoppet om en medalj vilket är mer än vad laget säkerligen hade förväntat sig inför turneringen. Marocko har varit den stora överraskningen i turneringen och fram tills semifinalen gick det spikrakt. Ett insläppt mål på fem matcher och laget kom före såväl Kroatien som Belgien i gruppen och slog ut Spanien och Portugal i slutspelet. Men mot regerande världsmästaren Frankrike räckte det inte till. Laget förlorade med 0-2 och får nu sikta in sig på bronsmatchen.

Kroatien tar medaljen

Det är svårt att se Marocko kunna ladda om efter en sådan urladdning som laget har haft. Ofta med överraskningar satsar de allt för att sedan falla ihop i slutet av turneringen. Oddsen hos svensk betting håller Kroatien som favoriter och vi är beredda att hålla med. Därför spelar vi Kroatien som vinnare till oddset 2,35 hos Betinia.

Vårt oddstips: Kroatien vinner över Marocko och tar bronset till oddset 2,35 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller