Kroatien vs Nigeria – Fotbolls-VM 2018

Modric LukaDags för Kroatien att göra sin första VM-match 2018. På andra sidan planen står Nigeria, som gjorde det bra i kvalet till VM. Kroatien har ett av VM:s mest intressanta mittfält och är favoriter i matchen mot Nigeria. Kan laget hålla för favoritskapet och ta ett rejält kliv mot slutspelet? Förlust och allt är nattsvart i Kroatien.

Hämta din välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor hos Unibet

Hemmalaget Kroatien

Kroatien lyckades inte vinna sin kvalgrupp. Istället var det skräll-laget Island som lyckades med bedriften. Det spelade mindre roll eftersom Kroatien istället gick vidare i Playoff, oerhört enkelt. Laget har VM:s kanske bästa mittfält med Real Madrids Luka Modric, Barcelonas Ivan Rakitic och Inters Ivan Perisic. Dessutom återfinns Mandzukic i laget som alltid är oerhört tuff för motståndarna att möta. Vi tror Kroatien kan gå långt i VM.

Bortalaget Nigeria

Nigeria har knappast imponerat i träningsmatcherna inför VM. Laget har förlorat mot Tjeckien och England, dessutom fick man bara oavgjort mot DR Kongo. I en grupp där Argentina är solklara favoriter måste man helt enkelt ha poäng mot Kroatien om drömmen om åttondelsfinal ska leva. Något som blir oerhört svårt då Kroatien har betydligt bättre lag. På mittfältet för Nigeria hittar vi John Obi Mikel, den gamle Chelsea-mittfältaren som ska göra det för Nigeria.

Så här tänker vi

Kroatien har ett otroligt bra lag och är favoriter till att gå vidare från gruppen tillsammans med Argentina. Luka Modric har precis vunnit Champions League för tredje året i rad och lär har självförtroende som smittar av sig på övriga spelare. Kroatien har dessutom en otrolig lagsammanhållning som lär visa sig positiv under VM. Vi väljer därför att spela på seger för Kroatien till oddset 1,75 hos Unibet.

Vårt speltips: Kroatien vinner över Nigeria till oddset 1,75 hos Unibet.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com