Kroatien vs Spanien – Nations League

croatia modric

Det väntar uppehåll i de största ligorna snart och då är det dags att blicka framåt på Nations League. Det är VM-finalisten Kroatien som tar emot Spanien på Stadion Maksimir i Zagreb. Kroatien måste vinna efter att stått för ett svagt Nations League hittills, medan Spanien har imponerat desto mer.

Hemmalaget Kroatien

Kroatien gjorde stor succé i somras och nådde hela vägen till VM-final, landets första någonsin. Luka Modric ledde laget som tog världen med storm. Efter VM har det inte varit lika muntert. I premiären av Nations League förlorade laget med hela 6-0 mot just Spanien. Kanske var laget fortfarande bakis från firandet i somras? Därefter mötte man England hemma och fick 0-0. Nu behövs det absolut en seger om man ska vinna gruppen. Trots 1 poäng räcker det med två segrar på de avslutande två matcherna för att vinna gruppen.

Bortalaget Spanien

Spanien gjorde ingen succé i VM och åkte ur redan i åttondelsfinalen mot Ryssland. Därefter har det gått bättre med segrar borta mot England och hemma mot Kroatien. I senaste matchen gick det dock inte lika bra utan blev förlust hemma mot England med 2-3 efter en katastrofal första halvlek. Därför behövs det nu en seger mot Kroatien för att vara garanterade gruppsegern. Ett kryss skulle i praktiken räcka eftersom man är 6 mål bättre än England.

Så här tänker vi

Kroatien lär vilja ha revansch efter fiaskot senast och lär gå all in under matchen. Man har faktiskt ännu inte lyckats göra mål i turneringen ännu men går in i matchen med vetskapen att en seger är ett måste om man ska kunna vinna gruppen. Vi tror dock att matchen slutar oavgjort och väljer att spela X till oddset 3,30 hos Mobilebet.

Vårt speltips: X i matchen mellan Spanien och Kroatien till oddset 3.30 hos Mobilebet

Team Svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com