Kroatien vs Spanien – Nations League

croatia modric

Det väntar uppehåll i de största ligorna snart och då är det dags att blicka framåt på Nations League. Det är VM-finalisten Kroatien som tar emot Spanien på Stadion Maksimir i Zagreb. Kroatien måste vinna efter att stått för ett svagt Nations League hittills, medan Spanien har imponerat desto mer.

Hemmalaget Kroatien

Kroatien gjorde stor succé i somras och nådde hela vägen till VM-final, landets första någonsin. Luka Modric ledde laget som tog världen med storm. Efter VM har det inte varit lika muntert. I premiären av Nations League förlorade laget med hela 6-0 mot just Spanien. Kanske var laget fortfarande bakis från firandet i somras? Därefter mötte man England hemma och fick 0-0. Nu behövs det absolut en seger om man ska vinna gruppen. Trots 1 poäng räcker det med två segrar på de avslutande två matcherna för att vinna gruppen.

Bortalaget Spanien

Spanien gjorde ingen succé i VM och åkte ur redan i åttondelsfinalen mot Ryssland. Därefter har det gått bättre med segrar borta mot England och hemma mot Kroatien. I senaste matchen gick det dock inte lika bra utan blev förlust hemma mot England med 2-3 efter en katastrofal första halvlek. Därför behövs det nu en seger mot Kroatien för att vara garanterade gruppsegern. Ett kryss skulle i praktiken räcka eftersom man är 6 mål bättre än England.

Så här tänker vi

Kroatien lär vilja ha revansch efter fiaskot senast och lär gå all in under matchen. Man har faktiskt ännu inte lyckats göra mål i turneringen ännu men går in i matchen med vetskapen att en seger är ett måste om man ska kunna vinna gruppen. Vi tror dock att matchen slutar oavgjort och väljer att spela X till oddset 3,30 hos Mobilebet.

Vårt speltips: X i matchen mellan Spanien och Kroatien till oddset 3.30 hos Mobilebet

Team Svenskbetting.com