Kroatien vs Turkiet –VM kval

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs TurkietKroatien som var en outsider i EM 2016 gjorde en bra turnering och det är inte svårt att förstå när man vet hur bra mittfältet är med spelare såsom Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic. Med ett mycket bra försvarsspel och några talangfulla anfallsspelare gjorde man det bra.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man slutade på en förstaplats i sin grupp i EM och med en sen seger över Spanien spelade man in totalt 7 poäng. Sedan fick man möta Portugal och matchen gick till övertid som sen vanns av Portugal med 1-0 med ett sent mål och Kroatien fick städa sina hotellrum och åka hem.

Bortalaget Turkiet

Förmodligen kommer Turkiet och Kroatien göra upp om den här gruppen och en av dom blir gruppsegrare. Man möttes i EM och då förlorade man mot just Kroatien och sedan var man väldigt bleka mot Spanien.

Sedan kom en vist mot Tjeckien men då var skadan redan gjord och fansen gjorde att spelare som Arda Turan inte spelar i truppen mer. När man spelade mot Ryssland nyss hade man behövt lite Turan magi över spelet för matchen slutade utan mål och inte mycket hände i den matchen alls.

Så här tänker vi

Kanske är Turkiet inne i en generationsväxling för vi väljer att spela Kroatien för Vinst till oddset 1.7 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Kroatien hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar