Kroatien vs Turkiet –VM kval

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs TurkietKroatien som var en outsider i EM 2016 gjorde en bra turnering och det är inte svårt att förstå när man vet hur bra mittfältet är med spelare såsom Luka Modric, Ivan Rakitic och Ivan Perisic. Med ett mycket bra försvarsspel och några talangfulla anfallsspelare gjorde man det bra.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man slutade på en förstaplats i sin grupp i EM och med en sen seger över Spanien spelade man in totalt 7 poäng. Sedan fick man möta Portugal och matchen gick till övertid som sen vanns av Portugal med 1-0 med ett sent mål och Kroatien fick städa sina hotellrum och åka hem.

Bortalaget Turkiet

Förmodligen kommer Turkiet och Kroatien göra upp om den här gruppen och en av dom blir gruppsegrare. Man möttes i EM och då förlorade man mot just Kroatien och sedan var man väldigt bleka mot Spanien.

Sedan kom en vist mot Tjeckien men då var skadan redan gjord och fansen gjorde att spelare som Arda Turan inte spelar i truppen mer. När man spelade mot Ryssland nyss hade man behövt lite Turan magi över spelet för matchen slutade utan mål och inte mycket hände i den matchen alls.

Så här tänker vi

Kanske är Turkiet inne i en generationsväxling för vi väljer att spela Kroatien för Vinst till oddset 1.7 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Kroatien hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com