La Galaxy vs Real Salt Lake – USA, MLS

Hemmalaget La Galaxy

la-galaxy-vs-real-salt-lakeNu är man inne i samma fas som man var under förra säsongen så här långt. Eftersom vanans makt sitter djupt rotad så har man även i år börjat riktigt bra för att nu på slutet spela sämre och förra året innebar det att man missade slutspelet.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu gäller att man försöker bryta det här mönstret och det som har varit dåligt i år både målskyttet och förmågan att göra mål på sina få chanser man får. Formen just nu är tre oavgjorda matcher, tre vunna matcher och två förlorade matcher på de senaste åtta försöken.

Bortalaget Real Salt Lake

För Real Salt Lakes del har man följt La Galaxy i bakhasorna med ungefär samma utfall dock än värre om det är möjligt. I början på säsongen spelade man bra, tog poäng och man slogs om ligaledningen i sin konferens. Men under sommaren fick hela laget total solsting och allt har kollapsat för dem. Formen just nu är att de har förlorat fyra matcher och spelat tre oavgjorda matcher på de senaste sju matcherna.

På bortaplan spelar man till och med värre och de har förlorat fem bortamatcher och 11 matcher på de senaste 14 försöken.

Så här tror vi

Även om La Galaxy är i dålig form just nu är nog Real Salt Lake det lag man vill möta under rådande omständigheter och vi spelar La Galaxy för vinst till oddset 1.78 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för La Galaxy

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com