La Galaxy vs Real Salt Lake – USA, MLS

Hemmalaget La Galaxy

la-galaxy-vs-real-salt-lakeNu är man inne i samma fas som man var under förra säsongen så här långt. Eftersom vanans makt sitter djupt rotad så har man även i år börjat riktigt bra för att nu på slutet spela sämre och förra året innebar det att man missade slutspelet.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu gäller att man försöker bryta det här mönstret och det som har varit dåligt i år både målskyttet och förmågan att göra mål på sina få chanser man får. Formen just nu är tre oavgjorda matcher, tre vunna matcher och två förlorade matcher på de senaste åtta försöken.

Bortalaget Real Salt Lake

För Real Salt Lakes del har man följt La Galaxy i bakhasorna med ungefär samma utfall dock än värre om det är möjligt. I början på säsongen spelade man bra, tog poäng och man slogs om ligaledningen i sin konferens. Men under sommaren fick hela laget total solsting och allt har kollapsat för dem. Formen just nu är att de har förlorat fyra matcher och spelat tre oavgjorda matcher på de senaste sju matcherna.

På bortaplan spelar man till och med värre och de har förlorat fem bortamatcher och 11 matcher på de senaste 14 försöken.

Så här tror vi

Även om La Galaxy är i dålig form just nu är nog Real Salt Lake det lag man vill möta under rådande omständigheter och vi spelar La Galaxy för vinst till oddset 1.78 hos Unibet

Vi spelar: Vinst för La Galaxy

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar