Las Palmas vs Athletic Bilbao – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

las-palmas-vs-athletic-bilbaoMatcher på måndagar i La Liga brukar inte vara så underhållande att se på men detta är ett undantag då båda lagen vill attackera och båda lagen satsar för att vinna matchen.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan är Las Palmas riktigt starka och de har inte förlorat någon av de 10 matcher man har spelat på hemmaplan så man kan med fog kalla hemmaarenan för ett fort. Nu är det exakt ett år sedan som man på dagen spelade en match mot Deportivo La Coruna som man förlorade med 2-0 på hemmaplan. Man tar 2 poäng i genomsnitt per match.

Bortalaget Atheltic Bilbao

Atletic Bilbaos bortafacit är inte den bästa utan man har bara vunnit i 63% av sina bortamatcher. Att flyga till Gran Canaria får också lätt känslan av Europaspel fast att det är spel i den inhemska ligan.

Man spelade just Europaspel för bara fyra dagar sedan så maximal vila mellan matcherna kommer det inte att ha varit för spelarna. I den här matchen måste försvarsspelet fungera bättre än senast. Anfallsmässigt är det ofta väldigt bra fart på och på bortaplan tar man i snitt 1.1 poäng.

Så här tänker vi

Vi tror mest på hemmalaget då statistiken är på deras sida och vi spelar Vinst för Las Palmas till oddset 1.90 hos 10Bet

Vårt speltips: Vinst för Las Palmas hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com