Las Palmas vs Athletic Bilbao – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

las-palmas-vs-athletic-bilbaoMatcher på måndagar i La Liga brukar inte vara så underhållande att se på men detta är ett undantag då båda lagen vill attackera och båda lagen satsar för att vinna matchen.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan är Las Palmas riktigt starka och de har inte förlorat någon av de 10 matcher man har spelat på hemmaplan så man kan med fog kalla hemmaarenan för ett fort. Nu är det exakt ett år sedan som man på dagen spelade en match mot Deportivo La Coruna som man förlorade med 2-0 på hemmaplan. Man tar 2 poäng i genomsnitt per match.

Bortalaget Atheltic Bilbao

Atletic Bilbaos bortafacit är inte den bästa utan man har bara vunnit i 63% av sina bortamatcher. Att flyga till Gran Canaria får också lätt känslan av Europaspel fast att det är spel i den inhemska ligan.

Man spelade just Europaspel för bara fyra dagar sedan så maximal vila mellan matcherna kommer det inte att ha varit för spelarna. I den här matchen måste försvarsspelet fungera bättre än senast. Anfallsmässigt är det ofta väldigt bra fart på och på bortaplan tar man i snitt 1.1 poäng.

Så här tänker vi

Vi tror mest på hemmalaget då statistiken är på deras sida och vi spelar Vinst för Las Palmas till oddset 1.90 hos 10Bet

Vårt speltips: Vinst för Las Palmas hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar