Las Palmas vs Celta Vigo – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

Den här måndagsmatchen har potential att bli helt klart sevärd med många anfall. De här två lagen brukar skapa drama och många målchanser och inget ser annorlunda ut den här gången.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det har varit ett turbulent år för Las Palmas då tränaren Quique Setien som tog upp laget till La Liga lämnade för tränaruppdrag i Real Betis. Den nya tränaren Manolo Marquez fick lämna efter bara sex matcher och nu tränas laget av förra Valenciatränaren Pako Ayestaran och hans jobb är att få slut på en tre matcher lång förlustsvit. Las Palmas saknar inte talang i sin trupp men det gäller för den nya tränaren att försöka få fram så mycket som möjligt på kortast möjligaste tid.

Bortalaget Celta Vigo

När dessa två lag har möts så har också målen kommit. Celta Vigo har en hel del attackvilja i sitt lag med både vår svensk Guidetti men också med många andra som kan göra mål.

I snitt gör laget 1.86 mål per match och på bortaplan är dem ännu starkare med 2 mål per match i snitt. Det finns många som kan göra mål i Celta Vigo och det är det som är deras stora styrka.

Så här tänker vi

Celta Vigo blir svåra att slå om spelet stämmer för dem men trots att de har ett mycket bra anfallsspel så släpper de in mål också och detta gör att vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.69 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.69 hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar