Las Palmas vs Real Madrid – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

las-palmas-vs-real-madridDet har gått bra för Las Palmas under de inledande matcherna i La Liga. Tränaren har fått ihop ett välkomponerat lag som är samspelta över alla lagdelar. Man har vunnit 3 matcher av 4 möjliga . Men man kommer precis från en förlustmatch som slutade hela 4-1 mot Real Sociadad.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Lagets nya spelare Kevin Prince Boateng lyckades få rött kort efter 22 minuters spel och sändes av planen. Och i dagens match är han inte heller med på grund av det tidigare röda kortet.

Bortalaget Real Madrid

Efter en väldigt lång segersvit på 17 matcher tappade man poäng i Onsdags i matchen mot Villareal som slutade 1-1. Det förvånade säkert både spelare och fansen då man har blivit bortskämda med idel segrar det här året.

Real Madrid har en viktig bortamatch i Champions League på Tisdag då man möter Borussia Dortmund och kanske Zidane tänker mer på den matchen när han plockar ut dagens trupp mot Las Palmas. Hans inbytare kan med stor säkerhet ändå ro hem segern eller spela oavgjort mot Las Palmas.

Så här tänker vi

Vi tror att Zidane kommer vila några nyckelspelare som då istället är alerta i Champions League matchen och spelar därför underspelet Under 3.5 Mål till oddset 1.7 hos NordicBet

Vi spelar: Under 3.5 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com