Las Palmas vs Real Madrid – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

las-palmas-vs-real-madridDet har gått bra för Las Palmas under de inledande matcherna i La Liga. Tränaren har fått ihop ett välkomponerat lag som är samspelta över alla lagdelar. Man har vunnit 3 matcher av 4 möjliga . Men man kommer precis från en förlustmatch som slutade hela 4-1 mot Real Sociadad.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Lagets nya spelare Kevin Prince Boateng lyckades få rött kort efter 22 minuters spel och sändes av planen. Och i dagens match är han inte heller med på grund av det tidigare röda kortet.

Bortalaget Real Madrid

Efter en väldigt lång segersvit på 17 matcher tappade man poäng i Onsdags i matchen mot Villareal som slutade 1-1. Det förvånade säkert både spelare och fansen då man har blivit bortskämda med idel segrar det här året.

Real Madrid har en viktig bortamatch i Champions League på Tisdag då man möter Borussia Dortmund och kanske Zidane tänker mer på den matchen när han plockar ut dagens trupp mot Las Palmas. Hans inbytare kan med stor säkerhet ändå ro hem segern eller spela oavgjort mot Las Palmas.

Så här tänker vi

Vi tror att Zidane kommer vila några nyckelspelare som då istället är alerta i Champions League matchen och spelar därför underspelet Under 3.5 Mål till oddset 1.7 hos NordicBet

Vi spelar: Under 3.5 Mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar