Las Palmas vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

En svår match att gissa vem som ska vinna då båda lagen har sina fördelar idag. Las Palmas har ett otroligt bra hemmafacit sett över de senaste 12 månaderna. Las Palmas har snittat 2.91 mål per match den här säsongen. På hemmaplan är man riktigt starka den tredje sista delen av matcherna då man har snittat 1.71 mål per match.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här månaden har man dock förlorat samtliga tre matcher vilket är förvånande med tanke på hur bra man var månaden innan. Defensivt lider man dock av stora problem och man släpper ofta in mål vilket resulterat i att man bara hållit nollan i 17% av matcherna.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är ett av La Ligas bästa bortalag så detta borgar för en fin match för oss att titta på. På bortaplan har de gjort 1.55 mål i snitt och samma antal mål har man också släppt in. Defensivt är man ett av de sämsta lagen i ligan och tvärtom gäller om man tittar på målproduktionen.

Så här tänker vi

Även om det är svårt att gissa matchens slutresultat så luktar det många mål i den här matchen så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: Över 2.5 mål till hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar