Las Palmas vs Real Sociedad – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

En svår match att gissa vem som ska vinna då båda lagen har sina fördelar idag. Las Palmas har ett otroligt bra hemmafacit sett över de senaste 12 månaderna. Las Palmas har snittat 2.91 mål per match den här säsongen. På hemmaplan är man riktigt starka den tredje sista delen av matcherna då man har snittat 1.71 mål per match.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Den här månaden har man dock förlorat samtliga tre matcher vilket är förvånande med tanke på hur bra man var månaden innan. Defensivt lider man dock av stora problem och man släpper ofta in mål vilket resulterat i att man bara hållit nollan i 17% av matcherna.

Bortalaget Real Sociedad

Real Sociedad är ett av La Ligas bästa bortalag så detta borgar för en fin match för oss att titta på. På bortaplan har de gjort 1.55 mål i snitt och samma antal mål har man också släppt in. Defensivt är man ett av de sämsta lagen i ligan och tvärtom gäller om man tittar på målproduktionen.

Så här tänker vi

Även om det är svårt att gissa matchens slutresultat så luktar det många mål i den här matchen så vi spelar Över 2.5 mål till oddset 1.90 hos LeoVegas

Vårt speltips: Över 2.5 mål till hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com