Las Palmas vs Sevilla – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

Detta är två lag med en filosofi att attackera så det kommer att bli ett intressant möte. Las Palmas är oslagna på hemmaplan över 15 matcher vilket är ett otroligt bra resultat efter blott andra året i högsta ligen efter en lång frånvaro från densamma.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Las Palmas är inte rädda för att ta risker och man har också producerat en hel del mål framåt det här året. Genomsnittet per match är hela 3 mål och på hemmaplan gör man i snitt 2 mål per match.

Bortalaget Sevilla

Kanske passar Sevilla väldigt bra mot motståndare som spelar naturlig anfallsfotboll. Man blev dock lite bleka mot ett lag som bara behöll sina försvarspositioner i den förra matchen mot Villareal men i dagens match kommer det att bli mer öppet spel. Matchen idag är viktig och försvaret kommer som vanligt att spela en central roll.

Så här tänker vi

Det kommer bli en mycket roligt och underhållande match med massor av anfall och chans på mål. Vi väljer spelet Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål till oddset 2.30 hos LeoVegas

Vårt speltips: Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål till hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com