Las Palmas vs Villareal – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

Las Palmas är ett lag som vill spela bollen längs med marken och med mycket anfall i sin fotboll. Las Palmas verkar bli allt mer komfortabla med det motstånd som man möter och man ser ut att ha det lättare med att försvara sig mot lag som anfaller. Så var det inte i början av säsongen då det brukade trilla in både en och två bollar i varje match.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Deras två bästa matcher den här säsongen har otroligt nog kommit mot Real Madrid. Real Madrid som lät många spelare anfalla mot Las Palmas som därmed kunde nyttja det utrymme mellan mittfält och bakom backar som uppstod på ett bättre sätt.

Bortalaget Villareal

Villareal har vänt skutan och spelar allt bättre. Annat var det i början av säsongen som startade så dåligt för de gula. Även Villareal vill hålla bollen längs med marken men är inte lika attackvilliga som Las Palmas.

Så här tänker vi

Vi tror att Las Palmas egna attackspel kommer att ställa till det för dem och vi väljer att spela Villareal -0 mål till oddset 2.00 hos LeoVegas

Vårt speltips: Villareal -0 mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com