Lazio vs AC Milan – Coppa Italia

Lazio logoReturmötet i semifinalen i Coppa Italia stundar och efter 0-0 i första mötet mellan Milan och Lazio väntar nu returmatch mellan de två anrika föreningarna. I potten står en finalplats på spel och allt talar för att det blir Juventus som står för motståndet då de vann första matchen mot Atalanta utan problem på bortaplan. Nu blir det en spännande resa för Gattussos lag när de åker till huvudstaden för ett möte med ett Lazio som blandat och gett 2017/18.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Lazio:

Trean i Serie A Lazio har haft en bra säsong och ser ut att få spela Champions League nästa säsong. Upp till Juventus och Napoli på första och andra platsen är det dock för långt med hela 13 poäng. Det innebär att Lazio med största sannolikhet inte kommer att vinna Serie A men att få spela CL 2017/18 lär vara mer än nog för fansen från Italiens huvudstad. Den ljusblå Rom-klubben har en bra form med 10 mål på de tre senaste matchena som laget även vunnit. Lazio är även vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Bortalaget Milan:

Krisen var total i inledningen på säsongen och det var många som undrade vad som försigick i Milan. Tonerna var inte jätteglada för fansen på San Siro när Gattusso ankom som ny manager på grund av klubbens förmåga att förstöra gamla klubblegendarer genom att ge de tränaroller. Med den gamla krigaren Gattusso vid rodret har Milan fått upp farten rejält – framförallt efter årsskiftet där man är obesegrade. Man har fem raka vinster där man dessutom hållt nollan i samtliga.

Så här tänker vi:

Första matchen slutade 0-0 men nu tror vi bortalaget kan skrälla sig vidare till finalen. Milan är heta och spelvärdet högt på en tvåa. Trots att Lazio spelar hemma spelar vi att Milan vinner matchen till oddset 4,20 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Milan besegrar Lazio till oddset 4,20 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com