Lazio vs AC Milan – Speltips Serie A

En oerhört viktig match väntar på Stadio Olimpico i Rom. SS Lazio tar emot guldjagande AC Milan som behöver tre poäng. De ligger två poäng före Inter med en match mindre spelad. Men när avsparken sker kan de ligga bakom Inter som spelar under lördagen. Lazio har en bit upp till topp 4 då de är sju poäng bakom. Allt annat än seger mot Milan innebär att de i praktiken är borta från CL-spel nästa säsong.

Ta emot en oddsbonus hos Hajper och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Lazio behöver tre poäng i jakten på Champions League

Avståndet till Juventus som innehar den sista Champions League-platsen är sju poäng och Lazio behöver därför vinna om hoppet ska leva för topp 4. Samtidigt går klubben också en duell mot Roma som ligger två poäng före Lazio i tabellen. Att bli bäst i Rom är också viktigt för Lazios fans. Lazio förlorade just derbyt mot Roma med 0-3 men har sedan dess tagit sju poäng på de tre senaste matcherna. Kan de ta ytterligare en trea mot ett guldjagande AC Milan?

Milan saknar Zlatan som vanligt

Zlatan Ibrahimovic har inte gjort många matcher för AC Milan denna säsongen. Han kommer inte heller till spel mot Lazio på grund av en knäskada. Men Milan har gått bra ändå. De leder serien med två poäng före Inter även om de inte längre har ödet i sina egna händer. Men en seger borta mot Lazio gör att de fortfarande har chansen medan en förlust kan göra att de är fyra poäng bakom Inter med fyra omgångar kvar. Därför är det en oerhört viktig match i italienska Serie A.

Vem vinner det spännande mötet?

Oddsen hos svenska bettingsidor visar på att det kommer att bli en jämn match men AC Milan är knappa favoriter. Vi tror att det blir så jämnt att matchen slutar oavgjort vilket vi spelar till oddset 3,45 hos Hajper.

Vårt speltips: matchen mellan Lazio och Milan slutar oavgjort till oddset 3,45 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com