Lech Poznan vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League

Djurgårdens IF kliver in som Djurgårdens IF Speltips Europa Conference League åttondelsfinalunderdogs när de åker till Polen för den första av två åttondelsfinaler i Europa Conference League. Lech Poznan har fin form och kommer med självförtroende efter att ha vunnit mot Lechia Gdansk med 5-0 i helgen. Djurgården vann sin grupp i Svenska Cupen efter tre raka segrar mot Landskrona, Örebro och BP. Kan de fortsätta på inslagen väg och skaffa sig ett bra resultat inför returen nästa vecka i Stockholm. 

Datum: 9 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Stadion Miejski (Poznań)
Domare: S Frappart (Frankrike)

Hämta en oddsbonus på Expekt och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Lech Poznan får skandinaviskt motstånd igen

Lech Poznan från Polen fick möta Bodø/Glimt i Play Off till slutspelet. Efter 0-0 borta och 1-0 hemma tog de sig vidare. Formen i det inhemska spelet har varit sådär i februari men mars inleddes på bästa sätt när de dammade till rivalen Lechia Gdansk med 5-0. Kan de fortsätta på inslagen väg mot Djurgården?

DIF har gått rent i cupen

Djurgårdens IF vann sina tre matcher i Svenska Cupens gruppspel. Först slog de Landskrona med 6-1 och därefter vann de mot såväl Örebro som Brommapojkarna med 2-1. Nu går de tre viktiga matcher på en vecka när de först möter Poznan borta, tar emot MFF hemma i Svenska Cupen under lördagen och sedan har returmöte torsdagen efter. DIF har tappat några viktiga pjäser men imponerade i Europaspelet under hösten men ser starka ut inför Allsvenskan

Blir en målsnål tillställning 

Vi tror att det inte blir särskilt många mål i matchen. Djurgården kommer försöka gå in för oavgjort för att kunna avgöra på hemmaplan och lär inte riskera något. Oddsen hos svensk betting talar för att det blir målsnålt. Vi spelar under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Expekt.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen mellan Lech Poznan och Djurgårdens IF till oddset 1,75 hos Expekt.

Team Svensk Betting 

Hämta en oddsbonus på Expekt och spela på ECL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller