Leeds vs Liverpool – Speltips Premier League

Leeds vs Liverpool speltips Premier LeagueLeeds ligger två poäng ovanför strecket och behöver en seger för att klättra ytterligare bort från nedflyttning. Det är dock ingen enkel uppgift som väntar när mittenlaget Liverpool kommer på besök. Liverpool har en säsong som bäst beskrivs som en katastrof med en åttonde plats och tolv poäng upp till topp 4. Därmed återstår det att se vad som händer på Elland Road under måndag kväll.

Datum: 17 april 2023
Nedsläpp: 21:00
Arena: Elland Road (Leeds)
Domare: C Pawson (England)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leeds hoppas kunna gå starkt

Det finns inte mycket mer än överlevnad att spela för när Leeds tar emot Liverpool. Leeds kommer vid seger att ha fem poäng ner till Nottingham på sista nedflyttningsplatsen. Det lär räcka för kontrakt med tanke på att det är sju omgångar kvar. Men skulle de bli förlust mot Liverpool är det helt andra förutsättningar för den klassiska klubben. 

Kan Liverpool greppa sista halmstrået?

Liverpool är tolv poäng bakom topp 4 med en match mindre spelad. Det mesta tyder på att de missar Champions League nästa säsong. Samtidigt har de ingen vidare form med fem raka matcher utan seger. Sedan 7-0 mot United har Liverpool inte vunnit en match. 0-1 mot Bournemouth, 1-4 mot City, 0-0 mot Chelsea och 2-2 mot Arsenal är facit efter segern.

Vem vinner ångestmötet?

För förloraren är det ett rejält mörker. Leeds har mest att spela för eftersom de fortfarande kan åka ur serien. Men de är också klara underdogs mot Liverpool som enligt oddsen hos svensk betting håller Liverpool som favoriter. Vi tror också gästerna mäktar med seger. Därför spelar vi Liverpool som segrare till odds 1,57 hos Bethard.

Vårt speltips: Liverpool vinner borta mot Leeds till odds 1,57 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller